Speltips Roeselare-Lommel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-12-20 20:30
Land: Belgien
Liga: Division 2
Odds: 1.87/1.72
Tips: BLGM/Ö2.5
Its so easy, its so easy, at the lane... Som jag twittrade om igår: mina två köpta West Ham-biljetter till White Hart Lane den här hösten är de bästa investeringarna i mitt liv. 2-1vändningen i förrgår var ännu mer magisk än 3-0 för några veckor sedan och det säger inte lite. Men vi ska ju inte bara spendera pengar på fotboll, vi ska ju tjäna lite pengar på den samma livkäl. Så åter tillbaks till rekar-verkligheten.

Till att börja med ska jag säga att jag i princip var helt klar med min Monaco -1.5 rek och skulle lägga upp den när jag såg att den redan var paxxad av den eminente Polsater (http://rekatochklart.com/rekar/24321/). Så anse den som dubbelrekad och att den har full backning från mig. Själv tänkte jag nu att eftersom belgisk fotboll är så tokhypad, framförallt landslagsmässigt, så varför inte kika lite även på den inhemska andraligan?

Roeselare tar hemma emot Lommel. Roeselare ligger i botten av tabellen på 16:e plats och har släppt in 37 mål på de 20 inledande matcherna. Man är det tredje målrikaste laget i hela ligan iochmed detta, Lommel ligger på övre halvan av tabellen men i bottenskiktet om man ser till deras bortaspel där deras matcher innehåll 2.5 mål per match.

Lommel har gjort 27 mål och släppt in 19 sammanlagt och snittar därmed 2.3 mål per match, deras två senaste matcher har båda klättrat över 2.5 linan vilket även 3 av deras 4 senaste bortamatcher har gjort. Hemma för Roeselares del snittas det 3.1 mål och 7 av deras 9 senaste matcher har klättrat över 2.5linan, ofta även med god marginal.

I detta möte har de senaste 4 matcherna slutat som följer:

3-1
2-2
3-2
2-1

Trots att hemmalaget ligger i botten av tabellen har man gott självförtroende efter 4 raka på hemmaplan utan förlust och man har fått målskyttet att stämma på sistone, framförallt på hemmaplan alltså där man ytterst sällan går av planen mållösa, dock är deras defensiva problem intakta och anledningen att man inte konverterat fler 1poängare till 3poängare är att man släpper till alldeles för mycket bakåt. Att hålla nollan ikväll blir också extra tufft eftersom motståndarna bara har en förlust på sina 9 senaste där 6 dessutom har varit segrar och man har bara misslyckats att göra mål en gång på sina 10 senaste matcher, ofta gör man dessutom 2 eller tillochmed fler mål när man får igång sin offensiv.

Två lag som har god form och gott självförtroende i ett möte som traditionellt bjuder på många mål alltså, jag tycker vi skippar 1X2-tänket här och fokuserar på ett positivt målspel, letar upp en fulstream och hoppas på riktigt trevlig underhållning och att den belgiska offensivt trevliga fotbollen får visa varför den är så hypad och med det generera lite slantar till oss inför helgen.

1.72 för båda lagen gör mål hos Unibet samt 1.87 för över 2.5 känns väldigt troligt här enligt mig.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Roeselare-Lommel hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 20 December 2013 - 11:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: