Speltips

Speltips Packers at Bears

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-12-29 22:00 Spela här

Speltips Packers at Bears
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,87 Speltips: Packers -2,5
2013-12-29 22:00 Packers at Bears Packers -2,5 1,87 JohnAnthony

Packers at Bears

Green Bay har mirakulöst lyckats sätta sig i position för att vinna NFC North utan en mängd skillsspelare som varit skadade, den främste av dem är deras franchise QB Aaron Rodgers som varit utanför laget i sju veckor men alltså nu slutligen är tillbaka. Med ligans strikta regler om när en skadad spelare får återkomma samt den kravbild som ställs på en NFL spelare så kan vi räkna med att Rodgers verkligen kommer leverera på sin vanliga nivå när HC Mike McCarthy nu har valt att starta honom.

Två andra faktorer som kommer vara avgörande är det faktum att WR Randall Cobb är tillbaka vilket underlättar Packers passningsanfall rejält, med tanke på hans synnergi med Rodgers, samt lagets RB Eddie Lacy som de senaste tre matcherna har snittat nästan 100 yds, han har med andra ord klivit fram när det behövts som mest. Lacy kan bli viktig i den här matchen för att sakta ner Bears explosiva anfall. Bears springförsvar är sämst i ligan och släpper till 161,5 ypg vilket är fullständigt ohållbart.

En brasklapp för Packers på andra sidan bollen är att LB Clay Matthews antagligen inte kommer till spel men där fyller A.J Hawk den luckan förtjänstfullt. Vinner Packers och tar sig till slutspel börjar rostern se SB mässig ut när även Matthews närmar sig spel.

Bears QB Jay Cutler är 1-8 mot Packers som är Bears stora rival. Medan Jay Cutler alltid har kunnat göra mycket poäng så har han aldrig varit som bäst när det gällt som mest. Senast lagen möttes så vann Packers med 21-13 i Chicago på Soldier field.

Packers -2,5, 1,87, bet365 .


Robinn Sander


EDITERAD 2013-12-29 10.38:17

JohnAnthony - 29 December, 2013, 10:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!