Speltips

Speltips Reading v Nottingham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-01-01 16:00 Spela här

Speltips Reading v Nottingham
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,70 Speltips: 2
2014-01-01 16:00 Reading v Nottingham 2 2,70 holms

Ja, det var ju som vanligt senast. När Leeds kvitterade till 1-1 i slutet av matchen borta mot Nottingham så hade halva spelsverige (just då) spelat X2. För att i minuten efteråt inte vädra det påhittet något mera. Det är ett lustigt fenomen.
Men men, det var ju så. Att när Nottingham smällde dit 2-1 målet så var det så oerhört rättvist. För den här matchen borde man ha avgjort redan i den första halvleken. Och det betyder att man spann vidare från säsongens bästa insats i omgången innan då man körde över topplaget QPR efter noter.
Tittar man på Leeds som är i samma kaliber som Nottingham om man ser det poängmässigt så hade de alltså inte speciellt mycket att säga till om, även om man ändå var nära poäng med sin kvittering i den 83:e minuten.
Det här säger så jävla mycket om Nottingham just nu. En knallform. Obesegrat under hela december. Hållit nollan i de fyra av de fem senaste. Det är starka papper det.

Och man möter ett Reading där ingenting stämmer för dagen. Det tjuras bland spelare i media och laget har nu tre raka förluster i ligan. Och man förstår att det inte är några glada miner varken bland spelare eller fans då Reading faktiskt har ett rätt bra manskap att laborera med. Men som sagt, just nu är det inte mycket som fungerar som det ska. Med andra ord enorma kontraster om vi tittar på gästerna för dagen.
Dessutom så kommer det ännu en smäll här då backen Kaspar Gorkss drog på sig två gula kort senast. Lägg till sedan tidigare bekymmer på mittfältet och man förstår att läget är allt annat än optimalt just nu.

Och så vitt jag vet så kan Nottingham ställa upp med exakt samma elva som senast gjorde det väldigt, väldigt bra. Och gången innan det. Kontinuitet ska aldrig underskattas.

Enkel matematik: Inleder Nottingham 2014 som man avslutade 2013, ja då kan vi leendes räkna in 2,70.

God fortsättning, på er ...

holms - 31 December, 2013, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!