Speltips

Speltips Boston Bruins - Nashville Predators

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-01-03 01:00 Spela här

Speltips Boston Bruins - Nashville Predators
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.78 Speltips: 1
2014-01-03 01:00 Boston Bruins - Nashville Predators 1 1.78 Johannn

Tja!

Gick igenom spelet lite snabbt och fasnade lite väll mycket på Bruins hemma mot Preds där Svedberg kommer göra sin första NHL match!


Bruins Hemma 16-4-2

Det är kanske dumt att spela Bruins nu hemma när Svedberg gör sin första match i NHL. Ställde mig frågan om och om varför det skulle vara det. Men.. För er som inte har sett AHL där Svedberg har stått under året så kan jag säga att, Lagen gillar inte att spela D och bryr sig betydligt mycket mer om O än om D och skotten flyger titt som tätt i AHL från alla vinklar. Svedberg's 3 senaste starts i Providence har kommit mot riktigt bra lag som Worchester,Springfield och Manchester. Där har han släppt in 5 kassar varav 1 shootout. Han har fått 104 skott emot sig på dessa 3 matcherna vilket är ganska mycket cirkus 35/match. Iallafall. Tror Bruins D kommer hjälpa honom mer än vad man tänker om t.ex Rask står. Fick vi det sagt. Bruins får tillbaka Söderberg och Dougie vilket är 2 spelare precis innan skadorna var riktigt bra. Bruins har 2 raka torskar nu, borta mot Sens och hemma mot Isles. Att Bruins ska torska 3 i rad tror jag inte och 2 raka torska i mäktiga TD tror jag inte heller. Bruins är äckligt bra hemma. Man har fortfarande Skador på Kelly och Eriksson och Seidenberg(ute resten av säsongen). Senaste dom mötes var 24/12 och då vann bruins med 6-2 i svåra Bridgestone UTAN att spela bra.

Nashville borta 8-10-1

Preds är inte samma lag hemma som borta. Man kommer från 2 raka hemmavinster mot LA och Wings vilket är starkt. Man har inte lyckats slå Bruins i TD sedan 03 och då har man möts 08,09 och 12. Preds är ett lag som gärna vill spela ett äckligt bra D och sedan försökta kontra till sig målchanser, man har inte lyckats ut till fyllo med detta i år vilket kan bero på att Rinne är skadad. Idag mot Bruins i TD tror jag inte ett starkt försvarsspel kan hjälpa dom så mycket då jag tror Bruins är riktigt hungriga efter en vinst. Preds ställer Mazanec i målet. Man saknar enbart målvakten Rinne till dagens match.

"We've lost two in a row now," coach Claude Julien said. "We don't like being in that situation, so hopefully we get a positive response from our team on Thursday."

3/5 Units investeras.

Lycka till!

Johannn - 02 Januari, 2014, 19:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Labanapan - 2014-01-02 23:37:42

Jag tyckte också att det här var intressant, men chara som får nästan 30 min på match borta och Svedberg i sin debut så känns det lite väl riskabelt. Lycka till med spelet, det lutar åt Boston seger ändå.