Speltips

Speltips Mullsjö AIS - Storvreta IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2014-03-17 19:00 Spela här

Speltips Mullsjö AIS - Storvreta IBK
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 3.40 Speltips: 1
2014-03-17 19:00 Mullsjö AIS - Storvreta IBK 1 3.40 mattiask

En liten sen rek men känner att jag vill dela med mig av min idé.

Mullsjö har till mångas förvåning tagit ledning med 2-1 i matcher mot Storvreta, dock inte min.
Mullsjö har tre riktigt starka kedjor samt fyra backar som håller riktigt bra nivå. Dessutom har dom en Christian Qvisth i mål som är i riktigt bra form.

Storvreta hade stora problem i första matchen att få igång sin första lina. Fredrik Holtz hade placerats i den kedjan till den matchen.
Inför tredje perioden matcha dom in Hyvärinen och han levererade direkt. Dock var det först i tredje matchen som Storvreta fick igång hela laget.
Storvreta har som sagt var ett riktigt bra lag och slutade tvåa i serien men jag tycker att de enbart fått igång sin förstakedja samtidigt som andrakedjan samt tredjekedjan inte riktigt fungerat som coach Jäderlund hoppats på.
Som sagt, Stovreta lever på sin förstalina samt Klinsten i målet. Plockar Mullsjö med sitt ruggigt täta försvarsspel ner den kedjan är jag säker på att Mullsjö vinner.
Mullsjö har ett riktigt bra kontringsspel som passar perfekt in mot Storvreta dessutom. Och med Nyhemshallens publik i ryggen har jag stor känsla för detta.

Kommer inte gå in jättedjupt på lagen osv utan känslan jag har är att Mullsjö kommer ta detta till 3-1 i matcher. Är inte bra på detta med statistik till rekar osv utan går mer på känslan.
Kontringsspel, bra PP samt härlig atmosfär i arenen gör att Mullsjö vinner detta och ett odds på 3.40 kan jag inte avstå.

Matchtips: 5-3 till Mullsjö.

Hoppas någon av er känner att detta ger er nånting.
Lycka till.

mattiask.

mattiask - 17 Mars, 2014, 17:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!