Speltips

Speltips Charlton - Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-18 20:45 Spela här

Speltips Charlton - Bournemouth
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,85 Speltips: 1:a
2014-03-18 20:45 Charlton - Bournemouth 1:a 2,85 Thompa94

Tjena! då var det dags för min första rek här på rekatochklart och jag väljer att vända mig till den engelska andraligan. Mycket nöje!

Charlton ligger för närvarande på nedflyttningsplats i championship och har tre poäng upp till säker mark. Det ska dock tilläggas att dem har 4 matcher mindre spelade än lagen ovanför. De får därför anses ha god möjlighet att klara sig kvar!

Charlton bytte tränare för 2 omgångar sedan och det har verkligen synts på spelet! Det är framförallt försvarsspelet som den nye tränaren har valt att fokusera på under hans första veckor. Detta syns även på resultaten då deras två senaste matcher, mot Huddersfield hemma och Millwall borta, har slutat 0-0. I senaste matchen, Millwall borta, syntes det att de gick in med inställningen att inte förlora matchen eftersom Millwall är i nuläget det lag som innehar den sista platsen ovanför strecket och en förlust där hade kunnat få ödesdigra konsekvenser.
Nu är det dock dags för hemmamatch igen och jag tror att spelarna samt den nya managern är väldigt sugna på att ge hemmafansen en seger och ökat hopp i streckstriden.

De möter dock ett minst sagt formtoppat Bournemouth (12:a i ligan)! Eller vad sägs om 3 vinster och 1 oavgjord på de fyra senaste matcherna och en mållskillnad på 7-0. Bournemouth, som endast höll nollan en gång på de 24 första omgångarna, har alltså hållit nollan i 4 raka matcher! Någonting har verkligen hänt med deras försvarsspel de senaste veckorna och de kommer med gott självförtroende till matchen. kanske lite för bra?

Jag tycker det finns mycket som talar för att hemmafansen får fira tre färska poäng ikväll! Charlton har sin överlevnad att spela för ikväll medans det kanske infinner sig en nöjdhetskänsla i bournemouthspelarna efter de senaste minst sagt bra matcherna. Sen tror jag även att Charltons nye tränare känner att han har satt försvarspelet nu och vågar spela allt mer offensivt, speciellt på hemmaplan där poängen ska tas! Sen älskar jag att bournemouth har hållit nollan i de fyra senaste matcherna. För mig är Bournemouth ett lag som blandar och ger väldigt mycket och jag tror inte de håller nollan ikväll igen! Jag tror på en magisk stämning ikväll där hemmafansen bär fram spelarna till 3 poäng!
Den raka 1:an till 2,85 spelas utan att tveka! Jag kommer även att testa Över 1,5 mål för charlton till 3,05 med en mindre insats.

Kämpa Charlton!
/Thompa94

Thompa94 - 18 Mars, 2014, 19:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Thompa94 - 2014-03-19 08:36:46

Tjena! Hoppas du valde att spela, Ett sent segermål fixade tre viktiga poäng för Charlton! Dock visade det sig att Kermorgant var tillbaka från sin skada och spelade sista halvtimmen.

PBE - 2014-03-18 20:00:35

Gillar spelet, har själv varit inne på det idag. Håller med dig om att det känns som att det är dags för Charlton nu. Kan tillägga att Bournemouths Kermorgant (bla tre mål mot Doncaster) nog missar matchen. 3-1!?