Speltips Frölunda - Linköping

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-19 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL, slutspel
Odds: 2,60
Tips: Linköping ML
Tjena! Gårdagens rek satt långt inne men det löste sig till slut, tack vare ett sent mål av Charlton. Idag byter vi sport och fokuserar på den ena, av två, kvartsfinaler som spelas i SHL ikväll. Det är mötet mellan Frölunda och Linköping som jag har lagt fokus på. Mycket nöje!

Det är dags för det tredje mötet i denna kvartsfinalserie och den andra hemmamatchen för Frölundas del. Det första mötet på Frölundas hemmaplan slutade med seger för hemmalaget med 3-2, efter en stark vändning i den andra halvan av period 3. Det andra mötet lagen emellan, denna gång i Linköping, utvecklade sig till en maratonmatch där Linköping till slut kunde avgöra efter ca 23 minuter i förlängningen. Denna långa match spelades i måndags och den lär fortfarande sitta i hos spelarna.

Således står det 1-1 i matchserien inför kvällens match. Jag tror att dagens resultat är otroligt viktigt inför fortsättningen av detta kvarsfinalmöte och jag sätter mina pengar på Linköping idag, trots bortaplan. Givetvis sitter förra matchen i hos bägge lagen men jag tror att Linköpingsspelarna känner av det betydligt mindre eftersom de gick segrande ur striden och lyckades kvittera till 1-1 i matchserien. Självförtroendet hos spelarna höjdes några snäpp av den seger tror jag, medans det sänktes hos Frölundaspelarna. Linköping var även nära att vinna det första mötet lagen emellan, då de ledde med endast 8 minuter kvar att spela. De har även slagit Frölunda på bortaplan tidigare under grundserien.

Jag förväntar mig en väldigt jämn match mellan två starka lag, där jag anser att det är en liten fördel till Linköping, trots bortaplan, eftersom jag tror de kommer känna av tröttheten mycket mindre än hemmaspelarna. Att få Linköping ML till 2,60 känns väldigt spelvärt enligt mig och synas direkt!

Kämpa Linköping!
/Thompa94
Spela på Frölunda - Linköping hos Unibet
Spela nu
Thompa94 - 19 Mars 2014 - 17:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Thompa94 - 2014-03-20 08:26

Jag kollar alltid efter spelvärde i mina spel, och jag tyckte där var bra med värde i spelet till hela 2,60! Det visade sig att jag inte var helt snett ute på det... Motivation och självförtroende är två aspekter som inte ska underskattas, speciellt inte i ett slutspel.

Frontline - 2014-03-19 18:43

Jag tror på Frölunda, även om du läser på LHC:s egna forum är det nästan ingen som tror de kommer vinna ikväll, vinner de idag är det en stor skräll, Frölunda var riktigt mycket bättre i första matchen och de hade LHC även Sjögren som nu är avstängd. Enda som talar för LHC är att typ alla tror de ska förlora och de kan skrälla då de egentligen inte har så stor press på sig att vinna idag, reken är dock väldigt osäker, troligtvis kör Frölunda Fernström i mål idag också, sist körde de Lars J i mål och han är inte lika erfaren.

soninho - 2014-03-19 18:21

Usel REK !!! Kom med fakta istället ...Frölunda var klart bättre i bortamatchen mot Linköping, 3stolpträffar och hade spelet !!!! Utdelningen kommer idag och Scandinavium kommer koka , detta vinner Frölunda med 4-2!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: