Speltips

Speltips Brooklyn Nets @ Dallas Mavericks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-03-24 00:30 Spela här

Speltips Brooklyn Nets @ Dallas Mavericks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 2.20 Speltips: Brooklyn Nets +2.5
2014-03-24 00:30 Brooklyn Nets @ Dallas Mavericks Brooklyn Nets +2.5 2.20 ABN

Nattens rek tar oss till Dallas där Nets kommer på besök och ska försöka plocka segern mot Mavs för att försöka komma steget närmare playoff.

Nets har onekligen varit formstarka på senaste tiden med hela 10 vinster på senaste 12 matcherna och det har man mycket att tacka Plumlee för. Med Garnett borta fick han en plats i lineupen och har verkligen visat vad han går för med 14.3 pts på Nets nuvarande win streak på 3 matcher. Jason Kidd, nets tränare nämnde plumlee i en intervju och då lät det såhär: "He's growing each time he takes the floor, the more minutes he gets the better he gets". Kanske är det då nyttigt för Nets att Garnett, den gamla Celticsspelaren är skadad. Jason fortsätter intervjun med att säga att "Mason is a big part of our success right now."

Ett totalfiasko i början av säsongen har följts upp med starkt arbete av Pierce, Johnson m.fl och man ligger nu på en komfortabel femteplats i Eastern Conference med 36-31 record.

Brooklyns starka form lyser mest på hemmaplan, men man har två raka vinster när man är på besök i Dallas så jag ser det definitivt som spelvärt när man försöker ta en tredje raka på bortamark mot Mavs.

Linan ligger på +4.5 och det är utan tvekan spelvärt. Jag väljer dock att sänka den till +2.5 till ett fint odds på 2.20 på bet365 . Det finns ingen tvekan om att Nets har en realistisk om inte stor chans att vinna inatt. Vill man hålla sig på den komfortabla sidan lägger man +4.5 men jag förutspår en 4-5 pt win för Nets och således lägger jag +2.5 till 2.20 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 23 Mars, 2014, 21:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!