Hallå!

Gör min debut på rekatochklart ikväll och slänger upp en väldigt intressant rek som jag fastnade för!

Matchen mellan San José Sharks och Edmonton Oilers kommer enligt min uppfattning sluta med att hajarna får en riktig festmåltid hemma i HP pavilion.

Edmonton har haft en riktigt jobbig säsong där man inte fått vidare mycket att stämma! Man har en form på 4-5-1, ganska okej ändå när vi pratar om Edmonton. Man har en hel del talangfulla spelare i laget som inte har levererat och det har i sin tur ledigt till en näst jumbo plats. Man har väldigt stora problem i defensiven och har ett snitt på 3,28 insläppta mål/ per match.

Skadeläget i Edmonton:
Andrew Ference
Nail Yakopov
Jesse Joensuu
Ryan Jones

San José har gjort en riktigt bra säsong men har haft det lite motigt de senaste matcherna, MEN man får som sagt komma ihåg hur pass vassa hajarna är på hemmais och att de gärna gör en hel del mål också! Med ett målsnitt på 2,92/match är man alltså väldigt offensivt starka. Och med den tidigare läsningen angående Edmontons defensiva svaghet så ser jag nog att San José bör göra åtminstonde 3 mål ikväll.

Skadeläget i San José

Jason Demers
Tomas Hertl
Adam Burish

Om man tittar på de tidigare mötena lagen emellan så ser vi tydliga tecken på att San José verkligen gillar att tugga i sig Edmonton och göra många mål!

5-2 San Jose
3-0 Edmonton
5-1 San José
3-1 San José
4-3 San José (e.str.)

4 av de 5 senaste mötena har alltså slutat med San José seger och 3 av dem med en -1,5 marginal.

Sen kan jag även tillägga att den matchen Edmonton lyckades vinna var på grund av en ända anledning. Ben Scrivens. Edmontons nye målvakt som gjorde en av NHL historiens sjukaste insatser då han räddade 59 av 59 skott och lyckades ge sitt lag en 3-0 vinst.

Är helt säker på att San José kör över Edmonton inatt och kliver in med 5/10 units

Vi säger 4-1 i Hajarnas favör!

Rygga på egen risk och lycka till!

/ Ozzy

This is the stats tab
This is the post tip