Speltips: Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-04-04 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1,70
Tips: ML Flyers
Halloj! Mot nattens NHL där det är en drös av matcher och jag blickar mot slaget om slutspelsplatserna mellan Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets.

Flyers kommer till spel med två hedersamma förluster. Först en 3-4 förlust efter straffar hemma mot Boston Bruins och nu senast en 0-1 förlust efter straffar på bortaplan mot St. Louis Blues.
Flyers har på lagets tio senaste matcher 6 segrar, 2 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar 6-2-2.
I den så ofantligt jämna Eastern Conference så befinner sig Flyers på en sjätte plats med 87 inspelade poäng efter 75 omgångar. Med tre poäng upp till femman New York Rangers är det bara fem ner till närmsta lag utanför slutspel Toronto Maple Leafs som däremot har två matcher fler spelade.
Flyers på hemmaplan har varit en stark historia den här säsongen. Med 48 poäng på 38 hemmamatcher så är Flyers Eastern Conference fjärde bästa hemmalag. Med en statistik på 23 segrar, varav 1 efter övertid/straffar och 15 förluster, varav 2 efter övertid/straffar och en målskillnad på 113-98.
På Flyers fem senaste hemmamatcher har det slutat med poäng i fyra och laget har utgått med seger i tre av dom fem matcherna.
Flyers kommer komma till spel utan:
K. Timonen (spelar troligen inatt)
S. Downie (spelar ev inatt)
C. Pronger

Blue Jackets kommer även dom från en övertidsförlust. Då mot Colorado Avalanche. Blue Jackets ledd med 2-0 efter två perioder men Avalanche kom ikapp i den tredje perioden och avgjorde sedan i powerplay i förlängningen och förlusten tillskrevs 2-3.
På Blue Jackets tio senaste matcher så har det blivit 4 segrar, 4 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar 4-4-2.
I Eastern Conference så befinner sig Blue Jackets på en åttonde och sista slutspelsplats. Med 83 poäng på 75 omgångar så har laget tre poäng upp till sjuan Detroit Red Wings och endast ett ner till nian Toronto Maple Leafs som däremot har två matcher fler spelade.
På bortaplan har Blue Jackets varit stabila. Med 39 poäng på 37 bortamatcher så är Blue Jackets Eastern Conference åttonde bästa bortalag. Med en statistik på 18 segrar, varav 7 efter övertid/straffar och 19 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 93-105.
Blue Jackets vann sin senaste bortamatch. Då mot Carolina Hurricanes med 3-2 efter förlängning.
På Blue Jackets fem senaste bortamatcher har det slutat med fyra segrar och en förlust.
Blue Jackets saknar inatt:
N. Horton (spelar ev inatt)
N. Nikitin (spelar ev inatt)
R. Murray

Historia:
Detta blir lagens fjärde möte för den här säsongen och gemensamt med dom tidigare mötena är att hemmalaget har vunnit samtliga.
Första matchen spelades i Philadelphia. Där vann Flyers med 5-4.
Den andra matchen spelades med Blue Jackets som hemmalag. Där vann Blue Jackets med 6-3.
Den tredje och senaste matchen var även där Blue Jackets hemmalag och laget vann med 5-2.
Lagen har bara mött varandra fjorton gånger sen säsongen 2000-2001. Det har slutat med sju segrar för Flyers, fyra för Blue Jackets och tre matcher har slutat oavgjort.
Noterbart är att åtta raka matcher har hemmalaget utgått med seger.
På dom fem senaste matcherna med Flyers som hemmalag så har det slutat med fem segrar för Flyers. Noterbart är att Blue Jackets aldrig vunnit borta mot Flyers.

Kommentar:
Två lag som har två viktiga poäng att spela om. Flyers vid seger är ett stort steg närmare slutspel. Även Blue Jackets rycker åt sig ett litet försprång mot dom jagande lagen bakom sig så det är viktiga poäng som står på spel.
Jag tror dock att Flyers kommer hålla sin fina hemmastatistik mot Blue Jackets. Detta på grund av att Flyers är ett riktigt bra hemmalag och har stått upp bra mot dom två bästa lagen i NHL för stunden i dom två senaste matcherna där det var små marginaler som såg till att det inte blev seger.
Samtidigt som Blue Jackets har spelat bra dom senaste matcherna och framförallt på bortaplan men bör få svårt mot ett hemmataggat Flyers.
Jag väljer att tro att Flyers avgår med segern och ger sig in i jakten på femte platsen i tabellen och tar den sjätte raka hemmasegern mot Blue Jackets.
Jag spelar därmed Flyers som segrare inklusive övertid och straffar till 1,70 på Nordicbet.

Startande målvakter:
Flyers: Matcher: Impm: Räddningsprocent:
Blue Jackets: Matcher: Impm: Räddningsprocent:
  Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets
Spela på Speltips Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets
Haze91 - 3 April 2014 - 11:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Preddan - 2014-04-03 23:53

Förstår inte hur du värderar matchen om du spelar flyers ML (2 vägs) till 1.70

Har du verkligen gjort dom till så stor favorit att det är värde i 1.70?

känns märkligt


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming