Speltips

Speltips STL. Cardinals @ C. Reds

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-04-03 18:30 Spela här

Speltips STL. Cardinals @ C. Reds
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.95 Speltips: STL. Cardinals
2014-04-03 18:30 STL. Cardinals @ C. Reds STL. Cardinals 1.95 MSrekare

OBS!!!***********TIDIGT SPELSTOPP***********OBS!!!


Goddag.

Bra natt senast då Red Sox gjorde jobbet till /1.85x och vi fick se på hela 3 homeruns, en underhållande match och bra pitching. Extra cred till Sox pitcher Tazawa som lirade ytterst stabilt under sitt inhopp trots lite slarv, som självklart förekommer.


Hittar idag lir från en återigen tidig match, nämligen C. Reds - STL Cardinals.


Startande för Reds ;

Homer Bailey. Landade 2013 på en 4.25 ERA och ett W-L rekord på 11-12, hade en hyfsat tuff säsong som gick bergochdalbana då han va en typiskt pitcher som presterade lite när som helst, ett exempel är att han hade en viss tendens att släppa X antal runs mot NL's värsta lag för att 1-2 veckor senare prestera fantastiskt mot ett av NL's bästa lag. Ett annat exempel är hans fastballs som många andra också kämpar med, går för högt för ofta, och som ofta resulterar i walks. Snabbheten i bollarna bör tilläggas, når uppemåt 115km/h, inte jätteimponerande.


Startande för Cardinals ;

Lance Lynn. Klassiska Lynn som gjorde en fantastiskt säsong förra året men som dalade mot slutet speciellt när man mötte mästarna Red Sox i WorldSeries som fick in en hel del runs och hits på Lynn. Totalt 2013 landade han på en 3.97 ERA med ett 15-10 rekord. Lynn kastar 4 olika varianter av kast där hans fastballs når uppemot 130 km/h och som går rakt där dom ska, minus gällande honom är att han fått trappa ner på dom aningen och använda sig mer av sina kurv-bollar då hans fastballs numera är genomlästa. Hans första start för säsongen och jag tror dock han kommer lira sin egna stil med hans kast, för att överraska?


Carpenter
Wong
Holliday
Craig
Molina
Adams
Peralta
Jay
Lynn

Så lyder Cards lina inför kvällen, kopia av av när dom stog i final mot RedSox i WorldSeries, i en av finalerna. Det är en tung lina att ställa sig mot för Reds som överlag under försäsongen gått mindre bra och som då ändå sista 4-5 matcherna ställde upp med bra lag för att ladda till mötena mot Cards.
Cardinals söker revansch sen förra året och vill söka sig mot slutspelet på ett tryggt sätt, att få en bra början betyder mycket för alla, men för ett så potentiellt lag som Cardinals, betyder det extra mycket för att slippa oroligheter, det har dom inte råd med.

Reultat från de första två mötena ;
1-0 Reds
0-1 Cards
Ska vi säga 2-5 till Cards ikväll?

Raka tvåan på Cardinals hittar jag till /1.95x hos Betsafe i skrivande stund.
6/10 enheter.

För den intresserade så har MLB var dag en gratis match, idag sänds Reds - Cardinals gratis. Bara att skapa ett konto så kan ni kolla utan problem.

Fråga på om ni undrar något eller hitta mig på Twitter - MSrekare

MSrekare - 03 April, 2014, 17:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!