Speltips

Speltips Djurgården v Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-04-07 19:00 Spela här

Speltips Djurgården v Västerås
Land: Sverige Liga: Kvalserien
Odds: 2,15 Speltips: Ö 5,5 mål
2014-04-07 19:00 Djurgården v Västerås Ö 5,5 mål 2,15 holms

Djurgården har varit inblandat i en hel del målglada matcher på senare tid. I fem utav de sex senaste matcherna så har linan 5,5 kassar spräckts.

Malmö - Djurgården 3-4 (sd)
Djurgården - Örebro 2-4
Rögle - Djurgården 2-4
Djurgården - Rögle 5-3
Djurgården - AIK 3-2
Örebro - Djurgården 5-2

I fem av de sex senaste, alltså. Och i den sjätte när det inte gick vägen så var det trots allt inte speciellt långt i från.
Och har det rasslat på bra tidigare, ja då finns det ju ännu bättre läge för att det ska bli ett och annat mål även den här gången.
För förutsättningarna är ju som bekant rätt klara.
Djurgården måste vinna med fler mål än vad Rögle slår AIK med. Punkt
Och skulle Djurgården få 1-0, och 2-0, då är jag ju relativt säker på att det svartgula gänget nere i Ängelholm inte är speciellt intresserat att hjälpa sina rivaler genom att streta emot nämnvärt i sin match.
Jag vet inte om fler minns, då AIK reste ned till Malmö under en säsong i fotbollsallsvenskan i början på 2000-talet och kunde spela guldet till Djurgården. Det fanns supportrar som klart och tydligt deklarerade att det inte på något sätt var okej att det skulle få ske. Och, det gjorde det inte heller. 5-0 till Malmö, bland annat efter lite humoristiska två mål av en viss Daniel Majstorovic.

Nu är vi där igen. AIK måste först och främst gå för det.
Skulle det sen visa sig att Djurgården är på väg att besegra Västerås, då blir jag ju oerhört förvånad om inte Rögle tillåts göra någon billig kasse.
Och då måste Djurgården ösa på. Och då kommer det att öppnas lägen för ett avslappnat Västerås som i sin tur åker till Hovet med en enda uppgift i skallen (och dessutom taggade till tusen för uppgiften, har varit i kontakt med en spelare), att förstöra festen för hemmalaget.

Så, som sagt, om Djurgårdens tidigare matcher innehållit mål - då borde denna kunna rendera i någonting än mer glatt gällande måljubel.
Det finns hur som helst alla förutsättningar i världen för det.

holms - 06 April, 2014, 21:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mjonas - 2014-04-07 14:23:32

AIK har chansen att bli tvåa så jag tror att Djurgården måste leda med 3,4 puckar samtidigt som AIK ligger under med 3,4 innan AIK "ger upp". Vilket jag har svårt att se komma hända, AIK är för bra för att bli överkörda av Rögle.
Och som ezkash säger är det väl större chans då att det blir fler mål i AIKs match om dom lägger sig.

ezkash - 2014-04-07 09:00:44

Om analysen stämmer - varför inte Ö5,5 i RBK - aik istället...?

richele - 2014-04-06 22:25:34

Tack, Jag tror på sjukt närvösa Dif spelare vilket = lite mål......ALL IN på under 5,5