Speltips

Speltips Tsonga - Kohlschreiber

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-04-15 16:00 Spela här

Speltips Tsonga - Kohlschreiber
Land: Monte-Carlo Liga: ATP Monte-Carlo
Odds: 1,73 Speltips: Kohli +3,5
2014-04-15 16:00 Tsonga - Kohlschreiber Kohli +3,5 1,73 Poldan

Jag tror att Kohlschreiber är långt ifrån chanslös mot Jo-Wilfried Tsonga i Monte-Carlo. Tysken gjorde en mycket stabil öppningsmatch samtidigt som Tsonga varit oerhört usel senaste månaderna…och lägg där till att vi pratar grus, som ska vara fransmannens sämsta underlag.

Tsonga har förkrossande 6-1 på Kohlschreiber som däremot täckt hcp-linan i 5 av deras 7 matcher. De är alltså betydligt jämnare än vad h2h indikerar.

Fransmannen har inte spelat en grusturnering sedan Roland Garros förra året där han nådde semifinal, visserligen tack vare modern tids enklaste lottning fram till en semifinal i en Grand Slam (utmanad av Janowicz i Wimbledon). I andra sammanhang har fransk press kallat honom för bambi på hal is när han spelat grustennis. Det är inget toppbetyg direkt.

I år har Tsonga spelat 19 matchar och skulle man fråga honom själv så tror jag att han är nöjd med en, max två av dem. Förlust mot Benneteau och Gojowcyk är uruselt och tappade set mot Mayer, Vasselin och Baghdatis är inte heller särskilt mycket att hänga i julgranen.

..och nu ska han premiärspela på gruset, känns rätt instabilt måste jag säga.
Kohlschreiber borde täcka linan på +3,5 till 1,73 hos Ladbrokes

Poldan - 14 April, 2014, 22:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!