Speltips Tsonga - Kohlschreiber

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-04-15 16:00
Land: Monte-Carlo
Liga: ATP Monte-Carlo
Odds: 1,73
Speltips: Kohli +3,5
Spela på Speltips Tsonga - Kohlschreiber
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Kohli +3,5
Jag tror att Kohlschreiber är långt ifrån chanslös mot Jo-Wilfried Tsonga i Monte-Carlo. Tysken gjorde en mycket stabil öppningsmatch samtidigt som Tsonga varit oerhört usel senaste månaderna…och lägg där till att vi pratar grus, som ska vara fransmannens sämsta underlag.

Tsonga har förkrossande 6-1 på Kohlschreiber som däremot täckt hcp-linan i 5 av deras 7 matcher. De är alltså betydligt jämnare än vad h2h indikerar.

Fransmannen har inte spelat en grusturnering sedan Roland Garros förra året där han nådde semifinal, visserligen tack vare modern tids enklaste lottning fram till en semifinal i en Grand Slam (utmanad av Janowicz i Wimbledon). I andra sammanhang har fransk press kallat honom för bambi på hal is när han spelat grustennis. Det är inget toppbetyg direkt.

I år har Tsonga spelat 19 matchar och skulle man fråga honom själv så tror jag att han är nöjd med en, max två av dem. Förlust mot Benneteau och Gojowcyk är uruselt och tappade set mot Mayer, Vasselin och Baghdatis är inte heller särskilt mycket att hänga i julgranen.

..och nu ska han premiärspela på gruset, känns rätt instabilt måste jag säga.
Kohlschreiber borde täcka linan på +3,5 till 1,73 hos Ladbrokes
Spela på Tsonga - Kohlschreiber hos Ladbrokes
Poldan - 14 April 2014 - 22:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: