Reken igår satt tyvärr inte alls. Twins förlorade med 5-0 mot Royals. Riktigt surt.

Ikväll tänkte jag prova på ett lite annorlunda spel. Får väl se hur roligt det blir, förhoppningsvis kan det lösa sig. Vet inte precis vad man ska kalla det, tips om roligt följespel kanske.

Spelet är, att det ska vara oavgjort efter 2 innings. Och ger i nuläget 2.55 i odds.

Startande för Blue Jays är, för tillfället Mark Buehrle, startat säsongen bra, kastat 21 innings, släppt 17 hits och 2 runs.

Startande för Indians är, för tillfället, Corey Kluber, startat säsongen..sådär, 16.2 innings kastade, släppt 25 hits och 10 runs.

I de tre matcher båda pitchers startat den här säsongen så har 2 av 3 varit oavgjorda efter 2 innings, totalt då 4/6 tillsammans. Matchen lagen emellan igår var oavgjord till den 4:e inningen då Blue Jays tog ledningen, de vann till slut med 3-2. Av 6 möten mellan lagen förra säsongen, 2013, var det oavgjort efter 2 innings i 2 matcher.

Tanken: Tidigt i matcherna är pitchers rätt fräscha i armen och kastar okej. 2.55 är ett bra odds för oavgjort efter 2 innings. Risken: ett "felaktigt" kast så har du en double för run-chans, eller en homerun. Det kan ju iofs lika gärna hända åt bägge lagen så kan det bli oavgjort på det viset också.

Det är väl mer ett roligt, spelvärt, följespel om inte annat, man väljer själv om man ska rygga eller inte :) 2/10 Units

Matchen börjar ikväll 19.10.

This is the stats tab
This is the post tip