Speltips

Speltips Chelsea vs Atlético Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-30 20:45 Spela här

Speltips Chelsea vs Atlético Madrid
Land: England Liga: CL
Odds: 1.95 Speltips: Asian ö2 mål
2014-04-30 20:45 Chelsea vs Atlético Madrid Asian ö2 mål 1.95 Polsater

Spelar asian ö2 mål i matchen mellan Chelsea och Atlético Madrid. 1.95 på bet365 . Spelet innebär pengarna tillbaka om vi slutar på två mål.

Ja, jag såg förra matchen och ja, jag såg hur lite som skapades. Men i en svårtippad fajt tycker jag ändå det finns värde i det här.

Läget i lagen:
Chelsea har Mikel och Lampard avstängda, samt Matic/Salah cup-tied. Frågetecken för Petr Cech. Hazard ska alltså vara tillbaka. Tänkbar elva:

Schwarzer
Ivanovic, Terry, Cahill, Azpillicueta
Luiz, Ramirez
Willian, OScar, Hazard
Etóo

Atlético har bara Gabi avstängd. I övrigt full styrka. Tänkbart lag:
Courtois
Juanfran, Miranda, Godin, Luis
Garcia, TIago, Suarez, Koke,
Diego,
Costa

Första mötet slutade alltså 0-0 och båda lagen har 6 av de senast 7 u2,5 i CL. Finns en hel del som tyder på att matchen går u2,5 alltså. Varför spelar jag då över 2 mål?

I förra matchen ställde Chelsea ut en extremt defensiv elva. Var över huvudtaget inte intresserade av att anfalla. Nu är det hemmaplan och då tror jag att det blir andra bullar. Har också ett bättre skadeläge offensivt än senast vilket gör att man har möjlighet att ställa ut en bättre elva offensivt. Mourinhos dubbeldäckare till bussar brukar inte hitta in på planen när det är Stamford Bridge-match. Förväntar mig ett Chelsea som åtminstone försöker.

Visst, då kan man argumentera för att man möter ett helt magiskt bra försvar, som kanske kommer försöka upprepa det Chelsea gjorde förra veckan. Och så är det ju. Men jag tror att avsaknaden av Gabis rutin kommer kännas på mitten. Framåt är man alltid farliga på kontringar med framför allt Diego Costa.

Får det här mötet bara ett mål har vi ett läge där ett lag måste satsa allt framåt i en megaoffensiv de luxe. Chelsea har gjort mål i 41 av de senaste 42 hemmamatcherna...

Sammanfattningsvis: I CL är det ganska tydlig skillnad på första jämfört med andra mötet. Inte sällan är det låst och tajt i första för att sedan öppnas upp rejält i andra mötet - vi såg det senast mellan Bayern och Real. Visst kan Atlético lyckas med det som Chelsea försökte med senast, men känslan är ändå att man kommer försöka anfalla också - ett mål framåt sätter laget i en väldigt bra sits. Men framför allt tror jag vi kommer få se ett helt nytt annat Chelsea jämfört med sist. Som sagt, kommer bara ett mål kan det här mötet öppna upp sig. Det här är ju två lag med grymma defensiver - men vi får inte glömma att det också kutar runt ett antal riktigt vassa offensiva kort också. Pengarna tillbaka på ynka två kassar i det läget känns bra.

Den försiktige väntar in bekräftade elvor för att se så inte Mourinho har något galet ess i rockärmen, utan att han spelar med en slagkraftig offensiv.

Hur spelar ni?

@nokkan21 på Twitter

Polsater - 29 April, 2014, 21:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2014-04-30 14:07:05

Rygg.

vallås - 2014-04-30 13:22:02

Bra rek till helt ok odds. Den enda faran är om Chelsea gör första och sen parkerar. Men du för en rygg av mig.

MIFhater - 2014-04-29 22:51:51

Jag tycker Chelsea att få flest kort @2,90 känns onödigt högt. Tankar på den?