Speltips

Speltips Costa Rica att ta 0 poäng

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-14 21:00 Spela här

Speltips Costa Rica att ta 0 poäng
Land: Brasilien Liga: VM grupp D
Odds: 2.62 Speltips: Costa Rica att ta 0 poän
2014-06-14 21:00 Costa Rica att ta 0 poäng Costa Rica att ta 0 poän 2.62 Kobran66

Att Costa Rica kommer få det tufft i VM råder det ingen tvekan om och jag tror faktiskt inte de tar ett enda poäng. Deras grupp ser ut enligt följande.
1 England
2 Italien
3 Uruguay
4 Costa Rica

Costa Rica inleder med match mot Uruguay den 14 juni följt av Italien 20/6 och sist England 24/6.
Truppen Costa Rica kommer med till VM känns inte särskilt slagkraftig och inte blev det bättre när deras främste forward Alvaro Saborio (till vardags i Real Salt Lake) fick lämna träningen skadad för en vecka sen och missar därmed VM. Deras främste spelare får ändå ses som Bryan Ruiz (PSV Eindhoven) och i viss mån Joel Campbell (Olympiacos) men under dessa två finns det inte jätte mycket att skryta om. AIK stjärnan Celso Borges kommer nog finnas från start på Costa Ricas mittfält i sommar.
De har hamnat i en mardröms grupp och det är de andra tre som gör upp om slutspelsplatserna. Costa Rica är bara där för att delta känns det som även om deras mål är att gå vidare såklart.

Englands lag då? Jo England har ju som bekant haft det tungt några år nu men det känns som de har fått en nytändning nu och de besegrade Peru med 3-0 i en träningslandskamp för några dagar sedan. På Onsdag väntar Ecuador och då kan England verkligen ställas på prov. Ecuador som också har avancerat till VM och de är ett bättre lag än Costa Rica. Kan England imponera och vinna den matchen också så har de visat hela fotbollsvärlden att de är redo för ett slutspel i VM i år. England har också haft tur med skador. De har inga större avbräck som kommer påverka startelvan utan deras startelva ser stark ut men formstarka spelare som Daniel Sturridge, Steven Gerrard, Leighton Baines och Wayne Rooney. England är bättre på alla 11 positioner om man jämför med Costa Rica och 3 poäng där ska inte vara några problem.


Uruguay kom hela vägen till semifinal i VM 2010 efter att de besegrade Ghana på straffar. Luis Suarez blev en väldigt omdiskuterad man den matchen efter att ha räddat en boll på mållinjen med handen. Ghana missade straffen de fick efter Suarez förseelse och de fick sedan lämna VM efter förlust på straffar. Just Luis Suarez kan komma att missa VM efter en operation av minsiken och detta kan komma att bli ett stort avbräck för Uruguay. Men Liverpool stjärnan skriver själv att han ska vara redo inför matchen mot England den 19juni där han i sådan fall får möta sina lagkamrater Steven Gerrard och Jordan Henderson mf. Suarez som överlägset vann skytteligan iår kommer vara en viktig kugge i Uruguays lag om han nu kan spela men även utan honom så ska dem besegra ett lag som Costa Rica.

Italien är nästan alltid bra i mästerskap och har en stark spelartrupp. De vann senast VM 2006 efter att ha besegrat Frankrike på straffar. Men i VM 2010 floppade man rejält och åkte ut redan i gruppen men man studsade tillbaka direkt och stod i EM final 2 år senare där de tillslut förlorade mot Spanien. Italien som har en väldigt stark defensiv kommer inte släppa till några onödiga bollar i detta VM och speciellt inte mot ett så svagt lag som Costa Rica. Det blir 3pinnar för Italien mot Costa Rica också.


Jag tror personligen att det tillslut blir Italien och England som kniper slutspelsplatserna men Uruguay är definitivt med och hotar och de kommer göra allt för att ta sig vidare och om ingen av dessa stora nationer klappar ihop totalt så kommer inga förlora några poäng mot Costa Rica. Uruguay, Italien och England är helt enkelt numret för stora både på pappret och på planen och tyvärr för Celso Borges Costa Rica så blir det 0 poäng i detta VM.
Jag kommer sätta denna singel till oddset 2,62 3/5 units men kommer även lägga den i en dubbel tillsammans med @nokkan21's tips Honduras att ta 0 poäng 1/5 units.

@Kobran66

EDITERAD 2014-06-03 00.46:45

Kobran66 - 03 Juni, 2014, 00:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
IB. - 2014-06-08 12:13:16

Om du nu rekar 0p till 3,25 så kan du ju lika gärna spela en trippel på Costa RIcas matcher. Spelar du en trippel på Italien, England och Uruguay så landar du på 2,90 hos bet365 Finns säkert någon punkt högre. Likaså med Honduras som ger hela 3,90 om du nu ska tänka vinnande i längden.
/reflektion