Speltips

Speltips Colombia vs Jordanien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-07 01:00 Spela här

Speltips Colombia vs Jordanien
Land: Colombia Liga: Träningsmatch
Odds: 2.0 Speltips: Colombia vinna bägge hal
2014-06-07 01:00 Colombia vs Jordanien Colombia vinna bägge hal 2.0 Polsater

Spelet är att Colombia vinner båda halvlekarna. 2.0 på bet365 , finns under fliken specialare.

Matchen spelas i Buenos Aires.

Genrep för Colombia, som nästa lördag spelar mot Grekland i sin första VM-match. Kommer från 2-2 mot Senegal, i en match där man var överlägsna i första halvlek för att sedan slå av på takten i andra då man släppte in afrikanerna i matchen. Positivt från den matchen var att både Carlos Bacca och Teofilo Gutierrez hamnade i målprotokollet. Den duon får stort ansvar i Falcaos frånvaro.

Min bild av Jordanien är väl inte kristallklar. Men, som många andra, såg jag deras VM-kvalmatcher mot Uruguay. Den första slutade 5-0 till Uruguay, som mycket enkelt sårade ett naivt Jordanien. Den andra matchen blev en avslagen parodi på fotboll. Inget av lagen var särskilt intresserade och det slutade 0-0. Nu har man tagit ut det bästa laget som finns att tillgå, men det är ju ett mycket svagt lag med i princip enbart inhemska spelare. Ställs sällan mot kvalitetsmotstånd, men när man väl gör det brukar det sluta i storförluster.
I synnerhet när man spelar borta. Och det får man väl säga att det här är.

Australien 4-0
Japan 6-0.

För att ta två exempel från matcher som spelats nyligen. Anlände till Buenos Aires i måndags efter 20 timmars resväg, vilket säger något om förhållandena för de här spelarna.

Colombia gjorde 27 mål i VM-kvalet (bara Argentina och Chile var bättre) och har ett mycket stabilt lag. I ett genrep vill man såklart sätta defensiven och få med sig ett bra resultat. Mot ett så passande motstånd som Jordanien tror jag man kan få till det. Räknar med att man håller nollan mot ett Jordanien som sällan åstadkommer särskilt mycket när man ställs mot bra motstånd. Framåt gör man alltid mål. Jag tror det kommer bli full fart framåt direkt. Med tanke på att det är genrep inför VM och att man har en anfallsstjärna som är skadad så kommer ersättarna vara ruskigt taggade för att bevisa sig. Det är trots allt sista stora chansen att spela in sig i premiärelvan.

Visst, kanske är man lite orolig om benen när man vet att man ska ut och spela VM om en vecka, men jag räknar trots allt med ett motiverat Colombia. Blir det så är det klasskillnad och då ska det inte dröja länge innan man får utdelning, givet att man har bra anfallskapacitet. Känns också som att man kommer hålla fokuset ända in i mål den här gången.

3-0?

@nokkan21


Polsater - 06 Juni, 2014, 12:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2014-06-06 22:37:48

Rygg!