För mig är det ett under att de inte förstår hos bolagen att IFK Värnamo i år inte är samma IFK Värnamo som det tidigare har varit, Jörgen Petersson har fått ordning på sina mannar som faktiskt bjuder på riktigt fin fotboll stundtals!
Man har lärt sig att lita på deras spelsätt inför den här säsongen.
Värnamo släppte förra säsongen in 51 mål på 30 matcher, säsongen innan dess, 2012 släppte man in 54 mål på 30 matcher. Men nu har man lärt sig sitt spelsätt och sätter på så sätt försvaret, även fast man släppte in 3 mål i baken mot Ljungskile borta senast..

Tabellen:
4 Värnamo 10 5 4 1 18:12 6 19
11 Husqvarna 10 3 3 4 11:13 -2 12

Husqvarna som nykomlingar har gjort en okej säsongsinledning, på HEMMAPLAN! Borta har det sätt sämre ut, faktum är att den första och ända segern man har på bortaplan kom den 15 april borta på Studenternas i Uppsala mot Sirius.
Efter det har man spelat:
1-1 Östersund (b)
1-0 J-södra (b)
3-1 Hammarby (b)
2-0 Ängelholm (b)

Värnamo däremot har inlett säsongen på ett strålande sätt med att ha tagit poäng i alla matcher dom spelat, förutom senast då mot Ljungskile. Man är även vid vinst idag seriens hitills bästa hemmalag, just nu har man 4V 1O 0L på hemmaplan, något man ska vara glada över då man spelat mot lag som GAIS, Öster och Sundsvall m.fl.
Personligen är jag smått förälskad i Carlos Gaete och Per Cederqvist i Värnamo, (fotbollsmässigt) två lojala spelare som framförallt har något innanför pannbenet, två spelare som underlättar för andra, dom kanske inte ser så mycket ut, men dom gör så mycket för detta unga Värnamo!

Lyckas dom hålla ihop truppen hela säsongen så kommer Värnamo tillslut bli ett stabilt mittenlag och hamna på helt andra breddgrader i tabellen än Husqvarna, det här är en match som Värnamo ska vinna!
Jag trodde oddset skulle ligga runt 1.60 på Värnamo, perfekt för att dubbla tillsammans med något annat. Men nu får man hela @2.00 och jag tror inte mina ögon! Mycket bra odds!

Lycka till vid rygg!
Följ mig gärna på twitter @JonteMorriz

This is the stats tab
This is the post tip