Speltips

Speltips Brasilien - Tyskland

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-07-08 22:00 Spela här

Speltips Brasilien - Tyskland
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 1.90 Speltips: Tyskland
2014-07-08 22:00 Brasilien - Tyskland Tyskland 1.90 patrikrekar

Tjena!
Tyskland att kvalificera sig till @1.90. Varför? Jo...
Tyskland är Tyskland liksom.

Tycker att Brasilien är alldeles för överskattat. Vi börjar med deras grupp.

Brasilien 3-1 Kroatien - Så tråkigt att en öppningsmatch slutar på det vis som alla vet hur den gjorde. Kunde likväl slutat oavgjort eller en vinst för Kroaterna. Oscar var kanske den ända i Brasilien som stack ut något extra om jag får säga som jag tycker.

Brasilien 0-0 Mexico - Att bli nollad som värdnation.. Inför sitt folk, i en Brasilien tröja. Fan vad dåligt säger jag bara. Visst, Mexico var ett mycket bra lag i detta VM. Men alla trodde att Brasilien skulle ta hem det.

Kamerun 1-4 Brasilien - Det var mot Kamerun.. Behöver inte säga mer än så.

Nu till den viktiga delen till varför jag tror Tyskland. Nästan alla tror att Brasilien är Brasilien som de var förut, till och med spelbologen kan man tro. Men så är det inte! De har sin backlinje nu, inte alls lika starkt offensivt.

Vi fortsätter med Åttondels och kvartsfinalen.

Brasilien 1-1 Chile - Fulltid alltså, Brasilien vidare på straffar. Chile var också bra i VM. Men de mäter sig inte alls i klass med Brasilien om man kollar på pappret. Men blev annorlunda ute på planen. Överskattade igen kanske? Ja!

Brasilien 2-1 Colombia - Här spelade Brasilien bra, men fortfarande inte så bra som man förväntar sig att de ska göra.

Hade man tippat alla dessa matcherna på Brasilien så hade man spelat rakt på Brasilien eftersom man tror att de är så jäääävla bra. Så är det inte, återigen! Det är Thiago Silva, David Luiz och Neymar som drar hela Brasilien på planen. Nu är två av de borta.

Tyskland då.

Tyskland 4-0 Portugal - Tror Tyskland förstörde hela Portugals VM. De dödade nog deras livslust kan man säga tillsammans med USA. Portugal är bra, men inte lika bra som Tyskland. Tyskarna tog hand om denna matchen som ett vinnande VM lag ska kunna göra. Något Brasilien inte har visat.

Tyskland 2-2 Ghana - Här var det pinsamt av tyskarna. Detta borde ha varit enkelt för de. Men icke.. Eftersom de gick ut och trodde att detta skulle bli enkelt, tills de låg under! Då tog de sig i kragen och tog med sig ett poäng iallafall.

USA 0-1 Tyskland - Här ville Tyskland bara ta ledningen i matchen och backa hemåt för att säkra första platsen i gruppen, vilket de gjorde på ett mycket fint sätt!

Tyskland 0-0 Algeriet - Vilade något över VM dessa dagar nästan då det inte kunde bli mål.. Haha! Nä men, Tyskland borde tagit hand om detta bättre än de gjorde. De hade sina chanser men tog inte hand om de tills förlängningen där de spelade mycket bra i anfall.

Frankrike 0-1 Tyskland - Samma som USA matchen. Ta ledningen, backa hemåt. Tyskland har ett mycket bra försvar och de tror på det. De vet att Frankrike har ett bra offensiv, men att de har ett ännu bättre försvar.

Kanske har fel på något här, men enligt mig så är Brasilien överskattat. Speciellt utan Thiago Silva och Neymar om man kollar till oddsen. Tyskland tar detta, utan problem säger jag!

Spelar även:
Tyskland @2.80
Tyskland (-1 asian) @5.00

Kommentera gärna om något hoppar på med mig!:)
Lycka till!

patrikrekar

(Blev ganska långt men hoppas att det kanske hjälper just dig)

patrikrekar - 07 Juli, 2014, 21:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
patrikrekar - 2014-07-08 22:51:48

Absolut
Finns du kvar här?;)

Absolut - 2014-07-08 10:04:38

Jag menar bara att så länge ett lag skapar chanser kommer bollarna till slut trilla in! Att stirra sig blind på att de spelade 0-0 mot Mexico är ju lika fånigt som att stirra sug blind på att Holland spelade 0-0 mot Costa Rica! Spelas matcherna om med samma spelbild slutar inte matcherna 0-0! Ser ju brassarnas 0-0 mot Mexico som en långt större bedrift än tyskarnas 0-0 mot Algeriet... Med lite oflyt skulle Algeriet kunnat vinna den matchen. Medans Mexico skapade noll mot Brasilien. Men att förutspå vinnare i denna match är svårt, försöker bara säga att brassarna har imponerat spelmässigt men inte resultatmässigt. Och som sagt, fortsätter man skapa chanser så sitter bollarna till slut! Många som tyckte det var Överodds på Colombia senast! Men statistik från matcher innan visade detta!

Colombia hade skjutit 22 skott på mål och släppt till 29 skott mot eget mål!
Brassarna hade skjutit 32 skott mot mål och endast släppt 10 skott mot eget mål!

patrikrekar - 2014-07-08 09:44:02

Absolut
Går inte bara efter resultat osv. De kanske hade kunnat göra 2-3 mål mot Mexico och Chile, visst. Men det gjorde de inte, så vad talar för att allt ska släppa mot just Tyskland? Att de gör över 1.5 mål t.ex? Brassarna är överskattade, så är det bara. Folk inbillar sig att Brasilien alltid kommer att vara så jävla bra. De har till och med haft hemmafördel hela VM. Funkat? Inte så värst om man ser till spelet de har. De är i semi nu, kunde åkt ut tidigare. De kommer att ta brons denna gången

Absolut - 2014-07-08 09:35:38

Men att du med flera stirrar er blinda på resultatet! Om du sett matcherna mot bl a Mexico och Chile så skulle Brasilien kunnat göra 2-3 mål! Nu ville inte bollen in som det heter, vad det berodde på låter jag vara osagt. Fred har varit dålig i detta vm, men har nu din chans IOM Neymars skada att kliva fram. Andra spelare kommer få mer ansvar och vi som kan fotboll vet att stora spelare kliver fram med mer ansvar, ta Neymar t ex, som i Barca får stå till sidan för Messi! I landslaget är han stjärnan och kliver fram! Nu får andra chansen, och det är inte några dussinlirare. Fred och Hulk kommer ta vara på detta och höja sig. Om det räcker eller inte vet jag inte, men tror och hoppas på det!

grandgoals36 - 2014-07-08 05:59:57

Är helt med dig här!