Speltips Drogheda United - Cork City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-07-11 20:45
Land: Irland
Liga: Premier Division
Odds: 1.72
Tips: 2
Match i Irländska Premier Division mellan 9:e placerade Drogheda United och delade liga ledaren Cork City.

Jag kan förstå att det är bortaplan och att det är Corks 3:e match på 6 dagar, men jag kan fortfarande inte förstå oddset.
Som tidigare påpekats så är den Irländska ligan som Bandy Elitserien är här i Sverige, det finns 4 lag som sticker ut och sen finns resten..

I Irland är det Dundalk, Cork, Shamrock och St.Patricks som slåss om titeln var och varannat år.. Och resten av lagen dom följer bara med och tar poäng mot varandra under säsongens gång. Lite tråkigt kanske, men det är så det är.
Förstaplatsen i Irland är väldigt viktig då man får spela kval till Champions League och nu med det nya systemet i Champions League som ger de "mindre" lagen en chans att möta varandra så är det bra chans för vinnaren i Irland att kunna ta sig hela vägen.
Detta ger inkomster som är över det vanliga i denna liga och på så sätt kan man senare bygga en starkare och bredare trupp. Lagen i toppen vet att varje poäng är viktig och tar man stryk mot bottenlagen så har man kastat bort sin chans till det.

Cork är det 3:e mest effektiva laget framåt i ligan, man har ett målsnitt på helt okej 1.72 per match.
Man leder dessutom ligan i att släppa in minst mål per match, man har släppt in 0.72 mål i snitt per match under säsongen. Idag spelar de alltså mot Drogheda som har släppt in kopiöst mycket mål! 49 stycken till antalet på 19 matcher, framåt är det inte heller något att hurra för då man har gjort 22 mål på 19 spelade.

På Droghedas 6 senaste hemmamatcher har man tagit 3 pinnar, det efter en 1-0 vinst mot Bohemians, men man har en målskillnad på 5-15 på dessa matcher, något som är under all kritik.

Cork har tagit 10 pinnar på sina 6 senaste bortamatcher, 3 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster.
Förlusterna har kommit mot St.Patricks som är bäst av alla lag hemma och mot Dundalk som är näst bäst av alla lag hemma.
På dom två matcherna släppte man in 7 mål, alltså mer än hälften av alla mål man släppt in under säsongen, så defensiven har man absolut inga problem med bortsett från dom matcherna.

Den 6/7 spelade Cork sin senaste match, borta mot Sligo, den matchen slutade 0-0, då ställde man upp med ett bra lag men lyckades inte få in bollen. Den 8/7 spelade man en vänskapsmatch mot Birmingham, då ställde man inte upp med samma lag som mot Sligo utan man vädrade spelare till den här matchen. Mot Birmingham fick man för övrigt stryk med 3-0.
Men som sagt, tror det ska mycket till för att Cork inte tar tre poäng med sig hem.

Lycka till vid rygg!
Spela på Drogheda United - Cork City hos Unibet
Spela nu
Mylla_Jr - 11 Juli 2014 - 16:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: