Speltips KR Reykjavik - Celtic

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-07-15 21:00
Land: Island
Liga: CL-kval
Odds: 2.06
Speltips: Celtic MIBH
Spela på Speltips KR Reykjavik - Celtic
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Celtic MIBH
Champions League kvalet är här, med endel blåbärsgäng och endel lag typ som idag.. Celtic!
Ett Celtic som har spelare som (Commons, Stokes, Mulgrew, van Dijk) m.flr. ska idag alltså spela borta på Island mot KR Reykjavik som i nuläget ligger på en 3:e plats i den isländska ligan.

På pappret ska detta vara ett relativt lätt byte för skottarna, Celtic har spelat fyra träningsmatcher innan denna match och där har man gjort nio mål på de matcherna. Så målform ser du ut och ha! Alla lag som de har spelat mot i träningsmatcherna är lag som inte skulle ha några problem alls med att slå Reykjavik, därför tror jag inte Celtic heller kommer ha det.
Även om det är skillnad på att spela en träningsmatch och en Champions League kval match...

Celtic har bra offensiv med Stokes, Commons och Boerrigter, men jag tycker att man har ett ess i en spelare som Pukki, en av få finnar som jag faktiskt tror kan bli något riktigt bra tillslut, han gjorde bland annat hat-trick i matchen mot Linz, en match som Celtic vann med 5-2 för en vecka sen.

Jag tror att dom kommer köra över Reykjavik ikväll, för att sedan bara kunna spela av matchen hemma och avancera till nästa omgång.
Men i dagens match så är det bara frågan om när och hur många mål det kommer bli för Celtic, lyckas de trycka in minst en boll i första halvlek så kommer målen bara rulla på av sig själva i andra. För när de gjort det "förlösande" ledningsmålet så kommer de fortsätta gå framåt utan att vara rädda, för då har man sitt borta mål vilket betyder väldigt mycket.

Ett lag med internationella spelare, som ändå håller helt okej klass mot ett lag med 3 utländska spelare och resten inhämska spelare ska bara kunna gå på ett sätt, speciellt när de inhämska spelarna kommer ifrån Island..
Nu har jag inte sett Reykjavik spela någon match, men med tanke på att dom inte leder den isländska ligan utan ligger på en tredje plats och spelar mot ett lag som Celtic så känns det som om att det här bara kan sluta på ett sätt!

Lyckas de bara trycka in en boll i första halvlek så ska det inte vara några problem sen!
Lycka till vid rygg!
Spela på KR Reykjavik - Celtic hos Unibet
Mylla_Jr - 15 Juli 2014 - 14:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: