Speltips

Speltips DET Tigers @ NY Yankees

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-08-06 01:00 Spela här

Speltips DET Tigers @ NY Yankees
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.79 Speltips: DET Tigers
2014-08-06 01:00 DET Tigers @ NY Yankees DET Tigers 1.79 MSrekare

Vi ska till ett ganska speciellt möte inatt i New York.
Yankees tar emot grabbarna från Detroit och minst lika mycket tryck & publik väntas likt match ett, mycket för att Price gör sin debut på Yankee stadium efter att han gått från Rays till Tigers.


Bra pitching från båda lagens pitchers första matchen, en hel del svingar offensivt men resulterade ändå bara i totalt 15 hits och 3 runs.
Tigers som hade mängder med chanser att få in runs men som aldrig riktigt kunde slå in dom och få sig en ledning.
Båda lagen skötte sig stabilt defensivt inte minst Carrera som gjorde ett spektakulärt dyk och räddade Tigers från 3 runs tidigt i matchen.
Bra match överlag, liknande matchbild inatt.


Startande för Yankees ;

Hiroki Kuroda, högerhänta pitchern som just nu går för en 3.98 ERA med ett 7-7 WL och totalt 135 kastade innings över 22 starter.
Har visat usel form i hans senaste två starter där han släppt 17 hits och 7 ER , armen har inte alls hängt med och bollarna har sprayats en hel del.
Kuroda började säsongen mycket instabilt, bättrade sig en aning efter det men har som skrivet återigen fallit tillbaka i det negativa.


Startande för Tigers ;

David Price, som alltså kommer direkt ifrån Tampa Bay och får göra sin debut i Tigers mot Yankees på ett i princip fullsatt Yankee Stadium.
Price gjorde ett fantastiskt jobb i Tampa Bay där han som minst gick 7 innings i hans senaste tio starter, ligger på en 3.11 ERA med ett 11-8 WL och 170 pitchade innings i hans 23 starter.
Betydligt fler pitchade innings än Kuroda.
Har visat att han besitter en stabil arm säsongen igenom.Price gick 7 innings när han senaste startade i New York med sitt gamla lag förra månaden och släppte då endast 4 hits varav 0 ER.
Tigers svingade konstant och aggressivt i match ett, en jämn match överlag där Yankees tillslut vann med 2-1 då man inte kunde få en folk som var på baserna.
Tigers är ett av de lag som är så pass rutinerade att de misstag som skedde förgående match inte bör upprepas i nattens match.

Man har ett stabilt lag där alla besitter ett bra .AVG, och är tillräckliga för att båda få ut hits samtidigt som man får in runs. Potentiella WS-deltagare.

Yankees defensiv har inte varit det mest stabila i deras spel genom säsongen.

Oddset på Tigers släpptes till 1.88 hos Pinnacle denna morgonen, droppat en del.
________________________________

Mitt spel;

Detroit Tigers RAK
/1.79x, Pinnacle , 8/10

MSrekare - 05 Augusti, 2014, 21:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!