Speltips

Speltips FH Hafnarfjordur - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-07 20:30 Spela här

Speltips FH Hafnarfjordur - Elfsborg
Land: Island Liga: Europa League-kval
Odds: 3.30 Speltips: 1
2014-08-07 20:30 FH Hafnarfjordur - Elfsborg 1 3.30 J.Dizzle

Snacka om skeva odds här! Tycker oddsen borde ha legat jämnt här, eller kanske t o m att hemmalaget ska va smått favoriter. Tydligt överodds.


Känns som att isländsk fotboll är på uppgång, inte bara landslaget, utan också på klubbnivå. Både Hafnarfjordur och Stjarnan är i den tredje kvalomgången, och KR Reykjavik som åkte ut mot Celtic i CL-kvalet, men gav de en ordentlig match hemma.
På hemmaplan är det isländska lagen starka, man åker liksom inte dit och bara ställer in skorna.
Isländska lagens hemmamatcher i Europa-kvalen:

Hafnarfjordur - Glenavon 3-0
Hafnarfjordur - Neman 2-0
Stjarnan - Bangor 4-0
Stjarnan - Motherwell 3-2 (e. fl)
Stjarnan - Lech Poznan 1-0
KR Reykjavik - Celtic 0-1


Som sagt, man är inte lätta att tampas med på Island, den saken är klar.


Hafnarfjordur som hade en grym form innan nederlaget i Borås:

12 raka utan förlust, varav 9 är segrar. Leder också förövrigt ligan där man är obesgerade
Det här året med EL-kval och liga/inhemska cupen så har man 4 förluster. Vilket är imponerande, att hålla en sån standard under sån lång tid. Alla förluster på bortaplan. Så det är inget skitlag som Elfsborg ska möta.


Elfsborg vann första mötet med klara 4-1. Men siffrorna var i överkant. Det var inte förens i 55:e minuten som man tog ledningen. Fick dessutom två straffar som man förvaltade. Rättvist med Elfsborg-seger, inget snack om saken. Men 4-1 var lite väl mycket. Då var både Lasse Nilsson och Anders Svensson med. Det är de inte den här gången, då Lasse är skadad och Svensson är avstängd. Blytunga offensiva avbräck. Anders Svensson med sin rutin, och som var fullständigt briljant senast mot Åtvidaberg kommer att saknas oerhört, lita på det.Elfsborg kommer backa tillbaka och man kommer inte att göra mer än vad som behövs. Kan förlora den här matchen och ändå gå vidare. Tidigt mål från hemmalaget och det kan bli lite nerver i det här. Tror inte det här är avgjort och jag tror islänningarna kommer ge det ett ärligt försök, för de vet vad de kan åstadkomma på hemmagräset. Tror att Elfsborg kan bli ordentligt tillbakatryckta här. Hafnarfjordur har också den fördelen att man har fått nån dags extra vila också.


Spelar hemmavinst för Hafnarfjordur till 3.30. 2/5 Units


J.Dizzle - 07 Augusti, 2014, 17:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!