Speltips

Speltips Janowicz - Goffin

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-08-21 18:00 Spela här

Speltips Janowicz - Goffin
Land: USA Liga: ATP Winston - Salem
Odds: 1,66 Speltips: Goffin
2014-08-21 18:00 Janowicz - Goffin Goffin 1,66 Poldan

Jag kan verkligen inte se Jerzy Janowicz slå David Goffin idag. Det är helt otroligt vilken tur polacken haft fram till kvarten och nu möter han dessutom tourens formstarkaste spelare.

Jerzy har typ snittat 10 dubbelfel per match senaste två veckorna. Han är extremt osäker på andraservarna och det märks verkligen att psyket inte är på topp.

Vi har visserligen backat honom med framgång senaste veckan, men de spelen byggen uteslutande på att motståndaren är dålig. Han tvingades till tiebreak i skiljeset mot Sousa (som var bättre) och höll på att tappa åttondelen mot en formsvag Vasselin.

…och det kan man inte påstå om David Goffin, formsvag alltså. Belgaren har nu vunnit 25 raka matcher på ATP- och Challengernivå och bara tappat 3 set på vägen. Han rör sig extremt bra, är stabil i egna servegem och bryter motståndaren så fort han får chansen.

Jag tycker dessutom inte att Jerzys stoppbollar inte varit lika effektiva som vanligt och med tanke på att Goffin är en av de snabbaste spelarna på touren kan polacken få problem där.

1,66 på bet365 är taget

Poldan - 21 Augusti, 2014, 08:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!