Speltips

Speltips Bayern München - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-17 20:45 Spela här

Speltips Bayern München - Manchester City
Land: CL Liga: Champions League
Odds: 1.82 Speltips: 2 (+1)
2014-09-17 20:45 Bayern München - Manchester City 2 (+1) 1.82 Akberg

Grupp E sparkas igång på onsdagskvällen då Champions League rullar vidare. Vankas stormatch på Allianz Arena när Manchesterlaget kommer på besök.
Priserna runt 1.66 för en seger åt hemmalaget tycker jag är alldeles för dåligt betalt mot ett laddat City. Ger oss fina priser på handikapp för bortalaget. Spelar Manchester City +1 till 1.82.

De blåa kommer senast från en ligamatch på Emirates där man spelade 2-2 mot Londonlaget Arsenal.
En match där det klart syntes att både lagen förberedde sig inför CL-match denna vecka. Ett piggt anfall samt kontinuerligt pressande gav City en poäng efter kvittering. Mycket starkt. Yaya Toure stod som avbräck i matchen men lär komma riktigt taggad och spelsugen till matchen mot Bayern München.

Lagen drabbade samman även förra säsongen och målglatt blev det. City förlorade hemma med 1-3 men
vann med 2-3 borta, Bayern dock redan klara för avancemang inför andra mötet.

Högerbacken Zabaleta är avstängd i matchen mot Bayern München, mycket möjligt att vi får se nyförvärvet Bacary Sagna.

---

Skulle säga att Bayern München har sett bättre ut än vad man gör idag, vill inte uttrycka mig att Pep Guardiola har ¨förstört¨det laget en gång var men något är klart förändrat. Svårt att sätta fingret på det. Balansen och stabiliteten är inte detsamma, enligt mig. Bevisar förhoppningsvis motsatsen senare in på säsongen.

Man får heller inte glömma att många spelare var med och vann VM-guldet till Tyskland tillsammans, vilket även ledde till att många av dem fick förlängd semester. Känns inte riktigt som de spelarna har kommit in i formen riktigt än. 1-1 mot tredje sist placerade Schalke gör att laget, som så många gånger förut har kallats för ¨den tyska maskinen¨, ligger på en andra(!) plats i ligan.

Skadeläget i lagen:

Bayern München:
Ribéry - Osäker, gjorde comeback i senaste ligamatchen. 90 minuter?
Alonso (ännu frågetecken)
Robben
Bastian Schweinsteiger
Rafinha
Mitchell Weiser
Thiago Alcántara
Holger Badstuber

Manchester City:
Zabaleta (avstängd)
Jovetic

Manuel Pellegrini, som fyllde 61 på tisdagen, är avstängd från bänken i matchen mot Bayern München på Allianz Arena. Pellegrinis assistent Rubén Cousillas tar troligtvis över rodret.

Ser Manchester City som en stabilare trupp och mer förberedda inför denna match. Att Bayern München ska ta tre poäng mot City tror jag blir svårt med laget skador, och att de då ska vinna med mer än ett mål har jag riktigt svårt att se, tror därmed på poäng för City och då tackar jag för oddset 1.82 och ger det en chans. Tror City hittar ett bra sätt att låsa Bayerns mittfält och därmed styra spelet. Möjligtvis genom en 4-5-1 uppställning.

Manchester City asian +1 (pengarna tillbaka vid udda mål vinst för Bayern) till 1.82 ggr hos bet365 med 1,5/5 units.

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-09-17 00.22:13

Akberg - 17 September, 2014, 00:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millionboy - 2014-09-17 12:46:46

Håller helt med i både speltips och analys. City kommer bara gå längre o längre i CL. Kanske är man mogna att vinna bucklan om ngt år
Jag vill gå så långt att påstå att Pep har förstört Bayern. De är långt ifrån en kvalité de hade då de vann med Heynckes. Varför ändra på ett vinnande koncept?
Dock år det inte ngn katastrof att kryssa borta mot Schalke. Det är ett bra lag som fått en knackig inledning.