Speltips Färjestad v Modo

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-09-18 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1,90
Speltips: 1 Hcp 0-1
Spela på Speltips Färjestad v Modo
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 Hcp 0-1
Det var nästan en vecka sedan jag kastade ur mig "det där hockeylaget tar inte en poäng den här säsongen". Det handlade då om Modo och citatet kom någonstans i mitten av den tredje perioden.
Nu kommer man naturligtvis ta poäng, men ni kan förstås tugget.
"Det där hockeylaget tar inte en poäng den här säsongen" = Men fy satan vilket odugligt hockeylag Modo ställer på isen säsong 14/15.
1-3 hemma mot en annan förmodad bottenkollega i Örebro blev hastigt och jäkligt olustigt tennissiffrorna 6-2 uppe i Skellefteå.
Nu låter kanske inte 6-2 så förfärligt. Men då ska vi komma ihåg att Skellefteå hade 6-0(!!!) efter två spelade perioder och kunde under sista 20 glida omkring på en skridsko och fundera på helt andra prylar än ishockey.
Det jag såg av Modo i premiären lämnade så mycket att önska att jag redan där vara nära att skrika ut för hela världen att man inte kan göra annat än att sluta sist i SHL den här säsongen.
Visst, man har en del puck. Men det händer absolut ingenting. Man är så tama att man inte ens får chansen att missa målchanserna, eftersom att man inte tar sig till några.
Att man dessutom har ett boxplay som inte alls fungerar och en målvakt som skriker efter fjolårsformen så, ja ... det kan bli en lång vinter i Örnsköldsvik, det ska gudarna veta.

Färjestad fick i sin tur vinna rättvist i premiären borta mot Leksand. Även om det satt hårt inne.
Sedan gick man dock på en mina när ett tveksamt Luleå (vart står det laget egentligen?) kom på besök.
Lite snopet för det hundratal som letat sig till kaffebunkern den lördagen - men chans alltså till revansch nu.

För så här är det. Om inte Modo gör något radikalt, då kommer jag sitta stenförvånad VARJE gång de på bortaplan lyckas ta en poäng. Så var det sagt.
På hemmaplan då? Jo, men då räcker det med att bara vara förvånad ...
Spela på Färjestad v Modo hos Betsafe
holms - 17 September 2014 - 03:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Ken365 - 2014-09-17 18:20

helt jävla bedrövliga i dom två första matcherna av säsongen absolut!! MEN det finns kapacitet i laget vilket dom visade på försäsongen och tror inte att det blir riktigt som du tror dock :) Älskat denna förening hela mitt liv och önskar verkligen att dom vänder på detta OMEDELBART för de här håller inte.. Men oj oj oj vad jag önskade de mer nu efter jag hade läste de här! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: