Samstag!
Ni vet vad som gäller på lördagarna numera. Det är studioinramning på Eurosport 2 från och med klockan 15 och sedan avspark 15.30.
Idag är huvudmatchen Hamburg-Bayern och Rami och jag kommenterar.
Bayern är rättmätig oddsmässig storfavorit, men;
- HSV kan få en nystart med nye tränaren Josef Zinnbauer. Slomka fick sparken för några dagar sedan och sådant här innebär inte sällan en kortsiktig positiv effekt. Bayern hemma är dessutom en perfekt match att verkligen tagga till inför.
- Guardiolas gäng hade en holmgång mot Man City i onsdags. Visserligen hemma i Tyskland, men ändå. Segt?

Annars ser jag ett par andra intressanta matcher ur spelperspektiv i Bundesliga i helgen.
Både Stuttgart och Hoffenheim har spelat tre raka matcher med exakt 2 mål i hittills. För den statistikspelsglade lockar såklart Exakt Två Mål här. Själv tror jag dock att det kan vara läge för ett trendbrott och att kombon Ö2,5/Blgm är ett troligt scenario. Det tror jag iofs varje gång Hoffenheim spelar, mot allt (hittills) bättre vetande.
Hur som helst, idag tror jag (igen) att det är dags. Nu ska Över-linan sprängas för dessa gäng. Jag tar dock ett litet sidosteg från min ursprungstanke och fördelar insatsen på två spel:

Stuttgart - Hoffenheim
Blgm/Ö2,5 Mål, odds 1,83 på bet365 , insats 2/10
Över 2,75 Mål, odds 1,83 på bet365 , insats 2/10 units
(Den förnuftige(?) statistikspelaren lägger kanske en liten unit på Exakt 2 Mål (4,00) också/istället.)

I Schalke är nu Klaas-Jan Huntelaar tillbaka på allvar igen. Målskytt i poängstölden på Stamford Bridge i onsdags och målskytt hemma mot Eintracht i helgen?
Holländaren har startat tre matcher denna säsong och gjort mål i två av dem. Mot Hannover i ligapremiären och nu senast i CL. (Gick däremot mållös mot Dynamo Dresden i cupen och i sitt inhopp mot Mönchengladbach. Missade matchen mot Bayern München.)
Schalke har fått en dålig start och måste gå för trean inför hemmafansen. Om de klarar av det ska jag låta vara osagt, men att "Klabbe" får några lägen framför mål räknar jag kallt med.

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt
Klaas-Jan Huntelaar Målskytt, odds 2,02 på Unibet , insats 3/10 units

Vi hörs i eftermiddag.
Fussball für alle!

This is the stats tab
This is the post tip