Speltips

Speltips Juventus - Cesena

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-24 20:45 Spela här

Speltips Juventus - Cesena
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,95 Speltips: 1:a & U3,5
2014-09-24 20:45 Juventus - Cesena 1:a & U3,5 1,95 Jarelind

1-0
2-0
2-0
1-0
Det är Juventus resultat hittills denna säsong. De båda 2-0-viktoriorna är på hemmaplan, mot Udinese och Malmö.

Nu tar den gamla damen emot nykomlingen Cesena i kvällens match i Turin och jag ser ingen direkt anledning till att Allegri beordrar gaspedalen i botten. Nej, här gäller att spara kraft och ta trean så billigt som möjligt. Tuffare matcher väntar, och spelschemat inklusive CL är som bekant tight så här års.

Juventus bemästrade "pazza Milan" i lördags, och ska då såklart inte behöva släppa till något mot Cesena.
Det är hittills något av det gamla Juve vi ser, där Contes ursinniga press och energi inte längre finns kvar på samma sätt. Det kommer saknas i vissa matcher, var så säkra, men knappast mot Cesena.

Cesena har blandat och gett hittills. Hemmavinst mot Parma (1-0) i premiären och senast 2-2 mot Empoli gångna helgen.
Den enda bortamatchen, (och den som mest kan liknas någorlunda vid kvällens uppgift), hittills slutade med 0-3 i arslet mot Lazio.

Cesena levde högt på sin defensiv förra säsongen, när man tog klivet upp. Då som varande topplag, men ändå. Känns ändå bra att kunna tänka bort Sassuolo-rasrisken litegrann.
En fyrbackslinje med tre ganska defensiva mittfältare framför väntas. Allra längst bak står Nicola Leali, "Buffons arvtagare", lånet från just Juventus. Som om det skulle behövas, så lär han nog vara sugen på att visa sig på styva linan för sina framtida(?) fans.
Framåt är det nog främst Marilungo man får hoppas på i kontringsspelet.

Juventus, under arkitekt Conte, har verkligen byggt en fästning i Turin, där man bara gått mållösa från två ynka ligamatcher sedan man flyttade in hösten 2011.

Jag tror på nytt 2-0, utan större dramatik. Gillar verkligen detta spel, då det ändå ger utrymme även för 2-1 och 3-0.
Har svårt att se att Juventus öser på mer än så. Eller slarvar mer än så, om man ser det från det hållet. Visst, ett bortamål skulle kanske "tvinga" Bianconeri att göra 3-1, men ... det är en risk vi får leva med.

Klistrar in möjliga startelvor här. Inget av lagen har någon avstängning att ta hänsyn till. Personligen skulle jag väl inte bli övermåttan förvånad om Allegri trots allt passar på att rotera på en position eller två ... Kanske vila för ytterlöparna och speltid för Romulo och Evra? Även Morata borde få hyggligt med tid. Kan man tycka. Tevez har för övrigt gjort mål i tre raka matcher nu. Formtopp.

Juventus (probable): Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

Cesena (probable): Leali; Capelli, Volta, Lucchini, Renzetti; Giorgi, Cascione, Coppola; Brienza; Defrel, Marilungo

Så, alltså:
Juventus - Cesena
1:a & Under 3,5 mål, odds 1,95, insats 4/10 units

Jarelind - 24 September, 2014, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
simpanes - 2014-09-24 19:20:25

Verkar inte finnas kvar som valmöjlighet längre, nu är de Ö/U 2,5 mål istället:/