Speltips

Speltips Nottingham Forest - Brighton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-09-27 16:00 Spela här

Speltips Nottingham Forest - Brighton
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.25 Speltips: 1
2014-09-27 16:00 Nottingham Forest - Brighton 1 2.25 ChristianB

Jag har under starten av säsongen spelat mycket på Nottingham i engelska Championship och i helgen är det dags igen. På lördag tar serieledarna emot skakiga Brighton och jag tror att man tar säsongens sjätte seger.

Nottingham har alltså inlett säsongen med fem segrar och tre oavgjorda och toppar tabellen med sina 15 poäng efter åtta omgångar. I den senaste ligamatchen spelade man 0-0 borta mot Millwall i en match som nog inget av lagen var värda att vinna. Efter det har man spelat mot Tottenham i ligacupen och då fick man stryk med 1-3 efter att ha tappat en 1-0 ledning de sista 20 minuterna. Man ställde dock upp med ett b-lag då tränaren Stuart Pierce ställde upp med nio nya spelare på planen och i denna match byter man givetvis tillbaka till de ordinarie spelarna.

Brighton har startat med två vinster, två oavgjorda och fyra förluster och med åtta poäng ligger man på plats 18 i tabellen. I de fyra senaste ligamatcherna har man åkt på två förluster och två oavgjorda. Senast hemma mot bottenlaget Blackpool då man inte fick med sig mer än 0-0. Efter det har man spelat i ligacupen mot League two-laget Burton. Här ställde man upp med nio nya spelare och fick med sig en 3-0 seger.

1. Nottingham 5 3 0 17:7 18p
18. Brighton 2 2 4 8:10 8p

Chris Cohen, Jack Hobbs och Matty Fryat är fortsatt borta för Nottingham, men man ser ut att kunna få tillbaka backen Jack Hunt och viktiga Andy Reid på mittfältet. Brighton saknar fortsatt skadade Dale Stephens och Solly March och Kemy Agustien ser även han ut att kunna missa matchen på lördag. Man har nu dessutom backen och lagkaptenen Inigo Calderon avstängd, vilket självklart är ett stort minus mot ett målfarligt Nottingham som gjort 17 mål på åtta matcher, varav åtta av dessa kommer från glödheta Britt Assombalonga. Brighton har de senaste fyra ligamatcherna släppt in sju mål och inte sett helt stabila ut.

Jag tror att Nottingham kommer att ta kommandot i denna match och i vanlig ordning pressa på framåt framför hemmapubliken. Man snittar i år tre mål per match när man spelar hemma på City Ground, där man vunnit tre matcher och har en oavgjord. Brighton har inlett säsongen svagt på bortaplan och har åkt på tre förluster och en vinst.

Jag spelar på att Nottingham tar hem segern i denna match och får fina 2.25 i odds!

ChristianB - 26 September, 2014, 15:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!