Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-02 02:30 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens
Land: USA Liga: NHL Pre-Season
Odds: 2.91 Speltips: Dubbel
2014-10-02 02:30 Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens Dubbel 2.91 hockeystick

Gårdagens rek på Flyers ML satt stabilt när Flyers tillslut kunde vinna med 4-2. Man släppte in 0-1 tidigt av mål från Hagelin i boxplay, men sedan var det orange för hela slanten. Kul även att svenske Niklas Grossmann gjorde mål, det gör han inte ofta. Flyers var det klart bättre laget över 60 min även fast Rangers lyckades pressa på slutet så var det en rättvist vinst.

I natt känner jag att vi ska testa på en trevlig dubbel i samma match, och det är i Chicago vi hittar spelet.

Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens

Match i United Center för Blackhawks som kommer till dagens match med ett väldigt starkt lag. Coach Q har bekräftat att finske målvakten A.Raanta kommer få spela hela matchen vilket är kul då jag ser honom som en diktig och lovan målvakt som förra året visade potential som andrakeeper bakom Crawford.

Man möter i natt alltså Montreal som spelat denna försäsong på ett övertygande sett. Var obesegrade fram till senaste matchen då man förlorade i en jämn tillställning emot Caps med 2-0. Hittills under försäsongen har man spelat fantastiskt försvarsspel och legat rätt i positionerna och de unga spelarna i laget visar ingen respekt mot stjärnspelarna. I natt har man ett lag som är fyllt med lovande spelare som krigar för att få visa upp sig och kanske kriga till sig en plats i den slutgiltiga rostern när säsongen drar igång. Det tillsammans med fantastiska Carey Price i mål kan bli en hård nöt att knäcka för Hawks.

Dessa lag brukar inte möta varandra under säsongen då man spelar i olika Confrence och förra året var det hemmais som avgjorde i två otroligt tajta och välspelade matcher som slutade 2-1 respektive 3-2. Känslan är att Hawks kommer trycka på i natt men jag är inte så oroligt för att Habs inte ska hänga med då man gjort det väldigt bra mot alla andra ”speed” lag som bl.a Colorado tidigare under försäsongen. Detta gör vilket att jag tror det blir en jämn och tajt match, men jag håller hände Hawks som klara favoriter pga truppläget vilket också bolagen gör.

Chicago’s Line-Up

Forwards: Sharp, Morin, Regin, Kruger, Toews, Saad, Versteeg, Smith, Bickell, Mashinter, Kane, Richards (Hartman, Hossa och Teravainen uttagna i truppen, men kommer troligtvis inte spela)

Defence: Keith, Hjamarsson, Rundblad, Seabrook, Leddy, Cumiskey, Oduya, Rozival, van Riemsdyk

Goalies: Raanta, Crawford, Leighton

Montreal’s Line-Up

Forwards: Prust, Bourque, Weise, De la Rose, Sekac, Dumont, Bournival, Dowell, Andrighetto, Thomas, Eller, Bowman

Defence: Tinordi, Beaulieu, Drewiske, Pateryn, Emelin, Dietz

Goalies: Price, Tokariski

Oddset runt 1.65 på Hawks går att singla, men jag känner mig på lite rävhumör idag och kommer testa en dubbel istället.

Sett till truppläget så borde Hawks helt enkelt köra över Habs, men jag står fast vid att jag tror det blir tajt då Habs inte viker ner sig enkelt och kommer göra allt för att kriga tillsammans med en målvakt som kan vinna matcher på nästintill egen hand!

Med det sagt kommer jag spela dubbeln.

Chicago Blackhawks ML + U 5.5 mål @ 2.91 med 2/6 units hos bet365

Twitter
@bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 01 Oktober, 2014, 19:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sirsilver - 2014-10-01 23:32:56

Ryggar med en röd!

EttKryss2 - 2014-10-01 22:46:52

Rygg