Speltips

Speltips Hobro-Midtjylland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-03 18:30 Spela här

Speltips Hobro-Midtjylland
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 2.10 Speltips: 1X
2014-10-03 18:30 Hobro-Midtjylland 1X 2.10 RalleArvid

Hobro är nykomlingar efter att förra året haft 8 poängs säkerhetsmarginal till tredjeplatsen och missad uppflyttning. Man var seriens bästa hemmalag och det är framförallt på sin hemmaplan man i stor utsträckning kommer vara att räkna med även i högsta divisionen i år.

Nykomlingen är nämligen obesegrade hemma denna säsong och detta trots ett spelschema som man inte på något sätt spexar bort:

Brondby vinst 2-0
Nordsjälland 0-0
Vestjälland vinst 3-1
Esbjerg 1-1.

Respekterade, anrika och framförallt formstarka lag har kommit till DS Arena och alla fått åka hem utan de tre poäng de förväntat sig och Hobro är faktiskt på god väg att både tangera och slå rekordet för obesegrade hemmamatcher för en nykomling.

Dessutom har Hobro bara förlorat en enda av de 9 inledande matcher om man även räknar in bortaspelet (2-1 mot Randers) och man slog bland annat FCK med 3-0 på Parken för inte så länge sedan.

Mitdjylland toppar tabellen men har bara vunnit 2 och förlorat 2 av sina bortamatcher denna säsong. Dessutom har man haft det oerhört tufft i Europaspelet och i dubbelmöte mot PAOK åkte man på en ordentlig resa och slutresultatet skrevs till 6-2 efter stryk både hemma och borta.

Hobro är obesegrade i sina 8 senaste matcher om man räknar med de 90 minuternas 1-1 i cupen borta mot Aarhus. Midtjylland har förlorat 3 av de 6 senaste matcherna i alla tävlingar även om man såklart ändå gått starkt i ligan och radat upp en del segrar.

Serieledaren får komma upp ordentligt i nivå om man ska lyckas med det som ingen annan lyckats med i år hittils – att rubba nykomlingen på hemmaplan som bara släppt in 2 mål på sina 6 senaste ligamatcher hemma.

Ingen inbördesstatistik hittas från betydelsefull ligamatch då detta är första gången de möts. Senaste mötet var plojmatch som slutade 1-0 till Mitdjylland men inte mycket att ta fasta på såklart.

2.10 för 1X:et ser jag stort värde i!

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 03 Oktober, 2014, 08:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-10-03 13:29:24

Den tar vi sa polisen!