Speltips

Speltips Nice-Montpellier

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-04 20:00 Spela här

Speltips Nice-Montpellier
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.60 Speltips: Nice hållen nolla
2014-10-04 20:00 Nice-Montpellier Nice hållen nolla 2.60 RalleArvid

Nice har tre vinster och en förlust hemma på sina fyra matcher hittills denna säsong. Man har besegrat både Lille och Metz som är med i toppen de senaste veckorna och även Toulouse som är långt ifrån någon strykgäng någonstans har slagits tillbaka. Enda förlusten hemma kom mot Bordeaux som ligger tvåa. Kort sagt, Nice har spelat 4 riktigt tuffa hemmamatcher och vunnit tre av dessa. Dessutom slog man Monaco senast med 1-0 borta och man har en oerhört defensivt inriktad tränare även för att spela i franska ligan. Segern senast mot Monaco var välförtjänt men det var inte direkt något man skulle haft problem att somna till.

Montpellier har också haft ett tufft schema, framförallt borta där man har en oavgjord, en förlust och en vinst. Hemma har man haft något enklare schema och man parkerar på samma poäng, nämligen 13, som Nice då 8 omgångar är spelade.

Nice har som sagt ett oerhört fokus på defensiven, dels som ett aktivt val av tränaren men framförallt i dagsläget som en följd av att man har haft anfallsproblem och skadebekymmer på viktiga offensiva kuggar och enda alternativet är då försvar är bästa och mest pragmatiska vägen mot poäng.

Nice har nu hållit nollan i tre av de senaste fyra matcherna trots tufft motstånd och även om man har hemmaplan idag kommer man garanterat inte köra med öppna spjäll utan snarare nöja sig med 0-0 hellre än att läcka bakåt.

Montpellier har bara gjort ett bortamål på sina tre inledande matcher och sammanlagt bara 7 mål på 8 matcher trots att en hel del poäng är insamlade så även här anar vi en återhållsam och mer modest offensiv till förmån för att sätta försvarsspelet.

Förra året gästade Montpellier Nice vid två tillfällen och Nice vann med 2-0 samt spelades en match oavgjort 2-2

Jag satsar en slant på Nice att hålla nollan till 2.60 hos Ladbrokes .

Jag tycker även det är värt att lägga lite kulor på en hemmaseger här till det höga oddset 2.45 hos Unibet .

Därav kan ni kanske även räkna ut att ett alternativ är att lägga in hemmalaget att vinna med hållen nolla till 3.60 i ekvationen likväl.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 04 Oktober, 2014, 14:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!