Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-12 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.954 Speltips: Jackets ML
2014-10-12 01:00 Columbus Blue Jackets - NY Rangers Jackets ML 1.954 hockeystick

NY Islanders vann igår mot Carolina som vi förutspådde och även fast vårt spel på Ö 5.5 mål såg hotat ut då Carolina inte alls presterade lyckades man vakna till lite och slutresultatet skrev tillslut till hela 5-2 till Islanders vilket betyder att vår rek på Ö 5.5 mål satt till fina 2.07. I natt har vi en full omgång i NHL vilket är väldigt roligt att följa, men det kan ibland bli lite svårt att hitta bra spel då det nästan finns för mycket på bordet att välja mellan, men vi försöker.

Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Talbot (confirmed)

Columbus tog en fin seger som vi hittade emot Buffalo när de besegrades med 3-1 efter att Jackets haft stort spelövertag. Jag tror man hade 4 ramträffar under de första 2 perioderna så i mina ögon är det ett under att slutresultatet inte skrevs till mer. Jag har som sagt pratat mycket gott om Jackets och jag var imponerad av deras spel i första matchen. Står fortfarande utan Dubinsky vilket är ett avbräck då han är en publikfavorit hemma i Columbus. Hemmapremiär alltså för Jacket som jag tror vill visa full fart inför ett förväntansfull hemmapublik inne i Nationwide Arena.

NY Rangers gjorde en väldigt fin insats då man bortaslog starka Blues med 3-2. Den forne Jacketsstjärnas Rick Nash gjorde 2+1 och förhoppningsvis får han en fin säsong i år efter en tuff förra året. Henrik Lundqvist gjorde också en solid insats vilket hjälpte laget till seger då Blues hade många farliga chanser att komma tillbaka. Bekräftat till nattens match är dock att Lundqvist vilar och det är Talbot som vaktar kassen. Talbot är en duktig målvakt, men självklart föredrar vi honom före Lundqvist. Den stora anledningen till nattens spel är dock ett tungt avbräck för Rangers då duktiga backen Dan Boyle som man hämtade in från Sharks, skadades och kommer missa nattens match och Matt Hunwik tar hans plats. Även Derek Stephan saknas sedan tidigare.

Jag har sett dessa lag mötas ett antal gånger och gillar denna matchup. Förra året vann Jackets deras H2H serie med 2-1-1 och jag tror de blir något liknande i år. Känslan är att Ranger kanske är lite nöjda med segern emot Blues medan Jackets vill visa hemmafansen att man är ett lag att räkna med i år. Bolagen har satt upp matchen 50/50 om inte lite åt Rangers som favoriter vilket jag verkligen inte ser man vara. Jacket dogs hemma mot Ranger, nej! Jag ser Jacket som favoriter till åtminstone 53-54% vilket skulle ge oss ett odds på 1.85-1.88.

Skador

Columbus: Dubinsky, Horton, Jenner, Murray, Gibbons
NY Rangers: Boyle, Stephan, Glass (game time decision)

Med dessa förutsättningar kommer jag spela:

Columbus Blue Jackets ML @ 1.952 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

Kommer att komma upp fler spel på twitter så håll koll där!

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!


EDITERAD 2014-10-11 16.38:50

hockeystick - 11 Oktober, 2014, 16:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
spexar - 2014-10-11 22:45:40

goldengosse

Släng ut dina lir här då, finns ingen som tar flashback seriöst, säger inte att du är det nu men en jävla massa pajasar där som sitter och gråter ut för att deras spel inte går in

goldengoose - 2014-10-11 19:59:49

Det enda du skriver om är vad du TROR, de är ingen fakta alls i det du skriver, finns ingen grund till att rygga dig.

hockeystick - 2014-10-11 18:32:13

Svårt med B2B möten, så jag har ingen riktig feeling för nått av lagen. Canes var horribla igår, men avslutade sista 10 min helt ok. Kanske kan ta med nått positivt därifrån. Dålig feeling för Ö/U också, nä jag vågar faktiskt inte uttala mig :)

Hedisheta - 2014-10-11 18:22:07

Vad tror du om Islanders hemma idag? :)