Speltips

Speltips Wellington - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-12 06:00 Spela här

Speltips Wellington - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.05 Speltips: Över 2.5 mål
2014-10-12 06:00 Wellington - Perth Glory Över 2.5 mål 2.05 master

1/1 i A-League. Inget spelades i morse i brist på något spelvärt. Då kör vi igen och på söndagen tar Wellington emot Perth Glory.

Wellington har tappat massvis med spelare, men har fortsatt bl.a Brockie, Riera och Durante i laget. Kommer säkerligen ha minst lika stora problem defensivt då man inte har förstärkt den defensiva biten till denna säsong. Cunningham saknas vilket är ett stort avbräck med tanke på att han är en viktig kugge framåt i banan.

Perth Glory utan legenden Smeltz denna säsong, men har gjort sylvassa värvningar under sommaren. Keogh är ersättaren, som redan har visat upp sig under försäsongen. Livsfarlig. Man har även gjort klart med mittfältarna Hersi och Garcia vilket också är oerhört bra värvningar. De verkar ha fått ordning på offensiven som varit helt uddlös senaste åren. Dock har man fortsatt en stabil defensiv, med Vukovic i målet som är bland dem bästa i ligan.

Detta kan bli en tight match där båda lagen kommer att vara rädda om poängen, men med tanke på att båda lagen har en vass offensiv, samtidigt som Wellington troligen kommer att läcka bakåt kan det bli en svajig match med flera mål.

Oddset till över två gånger pengarna är klart godkänt och spelas med en hög insats!

Lycka till vid rygg!

Mvh Morgongodis :)

master - 11 Oktober, 2014, 21:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!