Speltips

Speltips Buffalo Bills - New England Patriots

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-12 19:00 Spela här

Speltips Buffalo Bills - New England Patriots
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Patriots -2
2014-10-12 19:00 Buffalo Bills - New England Patriots Patriots -2 1.90 ChristianB

I torsdags förutspådde jag en Colts-seger och mycket riktigt så tog de säsongens fjärde seger. Fem raka NFL-rekar har därmed suttit och denna söndag hoppas jag kunna jobba in ett par till!

Mitt första spel blir på New England Patriots som reser till Buffalo och tar sig an Buffalo Bills. Patriots såg äntligen ut som de gamla Patriots förra veckan när man fullkomligt körde över Cincinnati Bengals med 43-17. Tom Brady och hans gäng klev ut på plan taggade som aldrig förr efter att fått höra hur dåliga de är hela veckan efter förlusten mot Kansas och snacka om att de hade en show. Det som gav mig mest glädje var dock att se den offensiva linjen, som äntligen verkade kunna blocka och gav Brady rejält med tid att göra som han ville med. De kommer att behöva göra samma goda jobb ikväll, då Buffalo har en stark passrush som kommer att sätta press på dem. Framförallt Marcell Dareus, som är glödhet just nu. De kommer också att behöva göra ett lika bra jobb som senast när det gäller springspelet. Buffalo har nämligen ligans tredje bästa springförsvar och kommer att låta Patriots kämpa för varje meter via marken.

Via luften kommer dock Brady kunna plocka en hel del yards, då Buffalo endast är rankade på plats 20 i ligan i denna kategori, strax bakom Cincinnati som alltså hade en hel del problem förra veckan. Patriots verkar äntligen ha hittat rytmen med den otroligt viktiga TE Rob Gronkowski som nu närmar sig 100 % tillbaka från sina skador och har vart riktigt het. Tillsammans med sin TE-kollega Tim Wright så har han och Patriots kunnat kopiera lite av de spel de hade med Gronk och Aaron Hernandez för ett par år sedan och det såg ut att vara ett vinnande koncept i den senaste matchen. Receivern Julian Edelman lär som vanligt leda laget i receptions. När han och Gronk tar sig in i mitten av planen kommer Buffalo att få problem tror jag, det är det område där man sett som osäkrast ut i tidigare matcher.

Buffalo då, var kan de göra skada offensivt? Ja, för Buffalo kommer nyckeln i denna match att vara springspelet med Fred Jackson och CJ Spiller. Jackson har vart småskadad och sjuk, men väntas spela. Buffalo rankas som femte sämsta lag i NFL denna säsong när det gäller att producera poäng, och sjunde sämsta när det gäller antal yards. De kommer att ha svårt att plocka yards via luften även i denna match då ligans kanske bästa passförsvarare Derelle Revis, som fullkomligt raderade en utav ligans bästa receivers AJ Green i förra matchen, kommer att skugga Sammy Watkins, som är Buffalos bästa passningsmottagare. Raderas han ut från matchen så kommer det bli tufft för Buffalo. Man måste pressa Patriots där man vart som svagast, via marken, för att både plocka yards och poäng, men också för att fördriva tiden och inte låta Tom Brady vara på planen allt för ofta. Patriots såg förbättrade ut mot springspelet mot Cincinnati och nu är det upp till bevis.

Patriots har små frågetecken för försvararna Donta Hightower och Jamie Collins, men enligt uppgift ser det ut som att båda kommer att spela ikväll. Man får dessutom tillbaka viktiga Devin McCourty. Bills har ett antal frågetecken på försvarssidan som kan störa: Nigel Bradham, Brandon Spikes, Kyle Williams och Aaron Williams är alla listade som questionable i skaderapporten, vilket innebär ungefär en 50/50 chans att de spelar.

Patriots och Bills spelar i samma division och dessa matcher brukar Patriots, som kanske har ligans bästa coacher, vara väldigt bra förberedda för. Man brukar framförallt ha lätt för Buffalo, som man slagit i 25 av de senaste 27 mötena!!! Lagen ligger på samma antal vinster och förluster (3-2) och vinnaren här kommer alltså att ta klivet upp som ensamma ledare i divisionen. Jag tror att Patriots står som ensamma ledare av divisionen när denna kväll är slut och spelar Patriots -2 till 1.90 gånger pengarna på bet365 .

ChristianB - 12 Oktober, 2014, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
aberg - 2014-10-12 18:00:45

På andra sidan :) Lycka till!

Dwiz - 2014-10-12 17:42:10

Ryggar även denna. Kör en dubbel-nfl.

ChristianB - 2014-10-12 16:05:55

Ja, förhoppningsvis fortsätter de på samma spår! Nyckeln: offensiva linjen.

niklasstoor - 2014-10-12 15:10:02

Ryggar denna! Pats såg riktigt vassa ut senast.