Speltips

Speltips Tyskland-Irland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-14 20:45 Spela här

Speltips Tyskland-Irland
Land: Tyskland Liga: EM-kval
Odds: 1,90 Speltips: -4 hörnor asian
2014-10-14 20:45 Tyskland-Irland -4 hörnor asian 1,90 LelleSandahl

De senaste dagarnas landslagsrace har varit rolig läsning för egen del. Började med push mellan Sverige-Ryssland men därefter fyra raka med Italien och under 3,5 (2,20) som gårdagens glädjeämne. I kväll spelar den, numera opålitliga, världsmästaren hemma mot Irland. Joggi Löws landslag har inte alls sett bra ut efter VM. En hel del beroende på att viktiga kuggar lagt av och på grund av skador. Om de är opålitliga rent resultatmässigt så brukar hörnspel på hemmaplan vara desto pålitligare.

Sist det begav sig satt jag på -1 asian till Tysklands fördel hemma mot Argentina i träningsmatchen efter VM. Resultat 2-4 men hörnorna vanns med 11-2. En skrattseger för hörnspelet den gången. Nu har spelbolagen visserligen dragit åt svängremmen mot Irland, men tycker ändå att Tyskland ska lösa asian handicapspelet -4 hörnor (pengarna tillbaka vid seger med exakt fyra hörnor).

Först och främst. Lagen spelade i samma kvalgrupp till VM. Hörnorna vann Tyskland med 16-4 för bra precis ett år sedan.

Tysklands hemmamatcher efter VM (antal hörnor)
Träningsmatch: Tyskland-Argentina 11-2
EM-kval: Tyskland-Skottland 12-1

Förväntar mig att Martin O'Neills Irland sjunker väldigt djupt på egen planhalva. Till skillnad mot 7-0-segern mot lilleputten Gibraltar väntas Irland endast spela med en anfallare i Shane Long. Två raka segrar ger både lugn och gott självförtroende. De kommer inte ha bråttom, och de kommer definitivt inte vilja åka på kontringar mot Tyskland. En världsmästare som haft enorma problem med effektiviteten efter VM.

Gomez är skadad och Klose har lagt av. Utan dem har Löw inte hittat rätt recept som nummer nio. Något jag tror straffar sig då tyskarna tappar en dimension i spelet. Alla skador har inte gjort saken lättare. I kväll saknas spelare som Reus, Schweinsteiger, Höwedes, Özil och Kramer. Efter 0-2-torsken mot Polen (Tyskland vann hörnorna med 6-0) kommer vi få se ett grymt taggat Nationalmannschaft som blåser på från första minut. Såg highlights mot Skottland som, liksom Irland väntas göra, spelade 4-5-1 och packade folk djupt och centralt. Löws metod den gången var tidiga inlägg innan motståndet hunnit samla sig. Det i sin tur skapade många hörnor vilket ett av Müllers två mål gjordes på. Tidiga inlägg ger även mycket andrabollsspel som öppnar för avslut utanför straffområdet.

Löw kan komma att starta matchen så här (4-2-3-1):
Neuer - Durm, Boateng, Hummels, Rüdiger - Rudi, Kroos - Podolski, Götze, Bellarabi - Müller

SPELTIPS
Känns ändå som att Tyskland kommer vinna den här matchen. Samtidigt är ineffektiviteten och alla skadorna ett stort minus. Vad som känns mer säkert är en matchbild där Irland är nedtryckta på egen planhalva och packar gubbarna centralt. En parkerad buss helt enkelt. Med tanke på att Tyskland vunnit hörnorna stort de senaste matcherna - samt krossade Irland när de möttes för ett år sedan - tycker jag att handicapspelet -4 asian (pengarna tillbaka om Tyskland vinner med exakt fyra hörnor) hos bet365 är ett bra spel den här gången. Den som föredrar överspelet hittar över 11 asian till samma odds. Finns god chans att båda dem sitter.

Hur lirar ni på matchen?

@lellesandahl på twitterLelleSandahl - 14 Oktober, 2014, 00:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LelleSandahl - 2014-10-14 14:46:22

Fint spel du hittade Ryggen. Den ska ju gå in alla gånger sett till statsen.

Alexlarsson - 2014-10-14 14:06:51

Schurrle kommer garanterat starta också!

ryggen - 2014-10-14 06:28:44

Hittade Tyskland över 7.5 hörnor till 1.85 på superlenny.com, blir ett maxspel på den! GL