Speltips

Speltips Man City - CSKA Moskva

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-05 20:45 Spela här

Speltips Man City - CSKA Moskva
Land: England Liga: CL
Odds: 2.40 Speltips: City och BLGM ja
2014-11-05 20:45 Man City - CSKA Moskva City och BLGM ja 2.40 Polsater

Man City – CSKA Moskva: Mitt spel: Båda lagen gör mål och Cityvinst. Finns under fliken resultat/båda lagen gör mål i huvudmarknader på bet365 .

Tabelläget enligt följande:

1. Bayern München 9 poäng
2. Roma 4 poäng
3. Man City 2 poäng
4. CSKA Moskva 1 poäng

Det här innebär att det här är en solklar nyckelmatch för Pellegrinis gäng. Vinn eller glöm avancemang är förutsättningarna.

Magiskt svag form när det gäller mina spel på City för övrigt då de svikit två gånger när jag backar upp dem innan de vann derbyt i helgen när jag backade upp United i stället. Gör ett nytt försök här då.

Skadeläget för CSKA har blivit allt bättre. Wernbloom och Dzagoev är tillgängliga efter avstängning senast. Saknas nu gör bara (tyvärr) Rasmus Elm. Innebär att alternativen är fler än tidigare. Musa, Dzagoev, Eremenko och Tosic är kompetenta offensiva spelare som alla kan hota City. Har en del att spela för trots allt då det ändå är en storklubb som kan få lite häng på en EL-plats vid poäng. Borde finnas lite motivation. Är ju desutom inte överdrivet imponerande av deras defensiv, de lär inte hålla nollan om jag säger så. Kommer inte få med sig något genom att skyttegraskriga här, det är inte deras stil. BLGM ja och förlust har CSKA sett i fem av de senaste sju matcherna i CL. Undantagen är Bayern München hemma (0-1-torsk) och City senast (2-2) där man osannolikt nog hämtade upp till 2-2. Blivit lite speciella matcher då CSKA som bekant spelat utan publik i hemmamatcherna. Nio av tio senaste CL-fajterna har de släppt in minst två mål, samtidigt har man själva gjort mål i sju av de senaste åtta. Målrikt värre brukar det vara alltså.

City då? Saknar Kolarov, Frank Lampard och David Silva. Framför allt spanjoren är ett tungt avbräck offensivt. Clichy mot Kolarov går väl mer eller mindre på ett ut. Statistikmässigt har de släppt in mål i tio raka CL-matcher. Generellt har nollorna varit rätt få i år, har inte haft dn där ramstarka defensiven. Till och med ett decimerat United skakade fram tre bra målchanser mot City i derbyt. Hemma tar man ofta tag i taktpinnen och en stor del av bollinnehavet, båda ytterbackarna går en hel del. Mot skickligt CL-motstånd kan man lätt bli lite straffade i omställningarna, det tror jag kan bli fallet även nu.

BLGM-oddsen ligger på 50/50 medan City rak etta ligger och skvalpar på 1.25. Över 2,5 ger runt 1.45. Att då få 2.40 på att City vinner samtidigt som CSKA petar in minst ett mål...ja det lockar åtminstone mig.

City måste som sagt vinna. Silva out är ett avbräck, men Agüero är glödhet och Yaya Toure såg bättre ut än på länge senast. Sen finns Nasri, Navas, Dzeko, Joetic m.fl att bolla med. Så visst finns kapacitet. City har ibland fått en del kritik för att man är för naiva i Europaspelet. Det är väl det som skulle tala emot det här spelet. Men mot bakgrund av CSKA:s statistik och att City släppt in en del mål så känns BLGM ja helt klart troligt. De fyra senaste vinsterna city tagit i CL har varit BLGM ja. Plzen och CSKA gjorde två mål var här förra säsongen. Roma gjorde mål och skapade en del på Etihad också.

3-1/ 4-2 någonting?

@nokkan21

Polsater - 04 November, 2014, 17:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Niklas - 2014-11-05 14:23:31

@ u n i b e t (dock 2.60 nu)

Niklas - 2014-11-05 14:23:11

Den testar vi helt klart. Fick 2.80 @ Unibet

Cash-Is-King - 2014-11-04 18:01:03

City kan absolut inte hålla nollan på hemmaplan just nu...ryggar denna fick @2.50