Speltips

Speltips Newcastle Jets - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-08 07:00 Spela här

Speltips Newcastle Jets - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.00 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-11-08 07:00 Newcastle Jets - Melbourne Victory Över 2.5 mål och ja 2.00 master

1/2 huvudspel satt första dagen av omgången, trots det lite back. Dags att ordna upp det när det vankas två matcher på lördagen.

Newcastle Jets-Melbourne Victory.

Jets har spelat fyra tuffa bortamatcher i rad och får äntligen spela på hemmaplan, vilket givetvis är en klar fördel för deras del då dem är ett betydligt bättre lag hemma, där man ändå spelar lite mer öppen fotboll till skillnad från på bortaplan där dom ägnar sig mest åt försvar. Har en rätt så skadefri trupp och får tillbaka backen Neville och offensive Flores efter att ha missat förra matchen.
Newcastle Jets har gjort mål i tre raka matcher, vilket är ganska bra med tanke på att det har varit på bortaplan. Dock står man bara med en pinne efter fyra matcher och nu har det blivit dags att plocka fler poäng. Och på hemmaplan ska man ha goda möjligheter, dock blir det oerhört svårt mot skickliga Victory.
Värt att tillägga dock är att Victorys starka sida inte ligger i försvaret vilket jag tror Jets kan komma att utnyttja på ett bra sätt då man besitter flera vassa offensiva spelare såsom Flores och Neumann.

Victory går som tåget och går upp som ensam serieledare vid vinst här. Saknade en drös med spelare i matchen mot Wellington men återfår nu hälften av dessa. Berisha är tillbaka vilket är oerhört viktigt för offensiven. Samtidigt är Leijer och Georgievski tillbaka från avstängning. Saknas fortfarande gör dock viktige backen Delpierre.
Offensivt sett är Victory helt klart ligans bästa lag. Så att dom gör mål är i princip garanti, speciellt när jag tror att Jets kommer att gå för en seger här. Victory är jävligt bra att utnyttja lägen och lär göra minst två på en sisådär defensiv.

Jag ser mig en öppen match där jag tror Jets kan ge Victory en ordentlig match men att Victory står som segrade med tanke på deras stora kvalité.

Huvuddrag
Newcastle Jets-Melbourne Victory Ö 2.5 mål+BLGM @ 2.00
9/10

Övriga spel
Victory mål i båda halvlekarna @ 3.00 2/10
Neumann målskytt @ 3.75 1/10
Milligan målskytt @ 5.50 1/10
Värt att notera är att Milligan gjort 4 mål på 4 senaste möten med Newcastle Jets, därav spelet. Annars brukar han ytterst sällan stå som målgörare. Men helt klart värt en liten slant.
-
I den andra matchen blir det inte riktigt ett tungt spel utan det blir en liten slant på
Brisbane Roar-Melbourne City X+Under 2.5 mål @ 4.75 3/10

Mvh Master

EDITERAD 2014-11-07 12.29:54

master - 07 November, 2014, 12:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!