Speltips

Speltips NAS Predators @ STL Blues - DAL Stars @ LA Kings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-14 02:00 Spela här

Speltips NAS Predators @ STL Blues - DAL Stars @ LA Kings
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.21 Speltips: Ö4.5
2014-11-14 02:00 NAS Predators @ STL Blues - DAL Stars @ LA Kings Ö4.5 2.21 hockeybet

Hej!

Kommer inte att använda mig av massa statistik, form och allt det eftersom om det vore på grund av det så hade man ju vunnit på alla tippen. Magkänslan måste få tala också.

Natten börjar 02:00 då Nashville Predators gästar St.Louis Blues inne i Scottrade Center. Ett hemmastarkt Blues tar sig emot ett starkt Nashville. Dessa möttes för 5 dagar sen inne på just Scottrade Center där Nashville drog det längsta strået och vann med 1-2. Tror matchbilden kommer se helt annorlunda ut målmässigt inatt! Blues kommer försöka pressa, men inte lyckas tror jag. De är revansch sugna, självklart. Men! Nashville är ett lag som många underskattar. Förvånar mig inte alls om Nashville vinner även detta mötet. Men tänker inte gå in på det spelet, utan spelar ö4.5 mål i matchen. TJ Oshie är även tillbaka i truppen!

ö4.5 @1.54

Nattens andra match spelas inne i Staples Center där LA Kings tar emot DAL Stars vid 04:30. LA Kings är hemmastarkt och kommer nog dra det längsta strået här. Men Stars trivs på borta is mot Kings. Tror matchbilden kan se ut så att Stars ändå har sina chanser, och får Seguin en av de så sitter den förmodligen! Vilken kille alltså.. En jämn match kan det bli och väldigt rolig att se på tror jag.

ö4.5 @1.43

Spelar dessa i en dubbel till @2.21
Insats: 1000kr

Kan lägga till det att det är såhär jag tippar, ö4.5 mål till låga odds och låter magkänslan tala mer en statistik. Vilket har funkat bra för mig! Lycka till om det blir någon som rekar, vilket jag hoppas! :)

Spelar på bet365 då OT och straffar ger ett extra mål. Annars har Unibet ett bättre utbud när det gäller hockey.

Godnatt, ses kanske runt 05:30 på planket då jag tänkte gå upp och se det sista av LA Kings - DAL Stars.

hockeybet - 13 November, 2014, 22:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!