Speltips

Speltips Sydney FC - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-15 09:30 Spela här

Speltips Sydney FC - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.25 Speltips: Melbourne Victory 0.0
2014-11-15 09:30 Sydney FC - Melbourne Victory Melbourne Victory 0.0 2.25 master

Här har vi ett riktigt toppmöte mellan Sydney och Melbourne Victory. Dock är det tråkigt att båda lagen saknar flera viktiga spelare till denna match då dom är med landslaget.

Sydney har enligt mig större avbräck, därav liret på Melbourne Victory. Hemmalaget saknar både Gameiro och Janko, som ÄR lagets offensiv. Där tappar man något oerhört. Förvisso har man tillbaka Smeltz nu, men han är inte som han var förr. Ibini är helt ok spelare men ännu inte fått till det.

Victory saknar kaptenen Milligan och Barbarouses som märkbara avbräck, men har trots det många nyckelspelare till denna match.

Offensiven är i princip intakt. Thompson, Finkler, Ben Khalfallah och Berisha. De fyra kan uträtta oerhört mycket. Jag tror att man får en hel del kontringslägen i denna match och det skulle inte förvåna mig om man får något utav det.

Melbourne Victory har inte imponerat särskilt på bortaplan, men har mött ett starkt Adelaide och ett Jets som var överraskande bra den gången. Trots det har man inte förlorat, vilket är positivt.

Sydney är hemmastarka, men läcker bakåt. Mot CCM borde man nog ha släppt in två mål, nu möter man ett klart starkare lag som kommer definitivt utnyttja lägen på ett bättre sätt. Saknaden av två nyckelspelare offensivt sett kommer minska chanserna enormt att göra fler än ett mål.

Jag tror att Melbourne Victory inte förlorar här, därav spelar jag Melborune Victory med insatsen tillbaka vid ett eventuell kryss. Vi får fina 2.25!

Spel: Melbourne Victory Asian 0.0 @ 2.25
Övriga spel:
Victory Över 1.5 mål @ 2.37
Målskytt Ben Farid Khalfallah @ 6.00

Lycka till vid rygg!

master - 14 November, 2014, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!