Speltips Brynäs - Frölunda

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-11-15 18:30
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1,80
Tips: Över 4,5
Var ett tag sedan det kom en rek från mig nu, (håller mest till på twitter, då tiden inte riktigt finns) men här kommer ett härligt spel.

Spelet gäller alltså över 4,5 mål i mötet Brynäs - Frölunda.
Var först inne och kikande lite på 1X till samma odds, någon gång måste väl ändå Brynäs svit brytas, och man är faktiskt relativt starka hemma i Gävle!
Dock har man förtvivlat svårt mot just Frölunda, därav överspel.

Det råder väl inte direkt några tvivel om att det är kris i Gävlegänget just nu, 7 raka förluster och nu är laget inblandat i bottenstriden, förmodligen går nog Färjestad om under lördagen. huuua

Hur som helst så har Brynäs spelat flest målglada matcher av samtliga lag i SHL den här säsongen, med sina 62 insläppta mål är man tillsammans med Modo det lag som släppt in flest mål i serien.
Sett till 6 senaste matcherna har Brynäs sanslösa 30 insläppta mål, vilket i snitt är alltså 5 per match.
Ser man till dem 15 senaste matcherna, så har 13st gått över 4,5 linan i Brynäs matcher, och i många av dem har man alltså själva släppt in minst 5 mål.
(men har även gjort en hel del mål i sina 2 senaste förlustmatcher hemma, 4 mot HV och 4 mot DIF)

Tycker inte att det finns något i spelet som tyder på att en vändning skulle vara på sin plats här, försvaret är inte bra och på tok för många egna misstag, match efter match.
Mot Färjestad senast förlorade man visserligen "bara" med uddamålet men det såg ängsligt ut på isen stora stunder. Färjestad i sin tur är väl inte så mycket bättre än Brynäs för stunden heller, 2 bottenlag helt enkelt.

Som jag skrev tidigare så har det funnits vissa ljusglimtar i hemmaspelet under säsongen, i matcherna mot Skellefteå/Växjö gjordes 1 mål, i övrigt har Brynäs gjort minst 3 mål i alla sina andra hemmamatcher den här säsongen, och sånt är bra när det gäller målspel.

5 senaste matcherna hemma mot Frölunda:
4-5
0-3
3-3
2-5
0-4

Fin form i gästande Frölunda som även spelat Europahockey under "ledigheten" så dem är fullt igång, fördel / nackdel låter jag vara osagt, men det är alltid bra med rätt tempo i kroppen.
Visserligen är inte Frölunda inblandade i lika målglada matcher som Brynäs, man tar många segrar med 3-1, 2-1 osv

Här tror jag dock att Brynäs kommer att streta emot relativt bra (lördagsmatcher brukar alltid vara fartfyllda och lite extra energi) och MINST även denna gång göra 2 mål, och då krävs 3 för bortaseger, och vips har vi överspelet hemma.
För visst vinner väl Frölunda även den här gången?

Jag lastar denna tungt, 5/5u till fina 1,80.
Jag tycker oddset är lite för högt här sett till hur många möten Brynäs har över på slutet och även facit på dem 5 senaste matcherna i Gävle tyder på en vinst på 1,80 i längden.

Lycka till
Spela på Brynäs - Frölunda hos Unibet
Spela nu
Ekenbladen - 14 November 2014 - 17:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LazyLoop - 2014-11-15 15:06

me Like RYGG

Grogg - 2014-11-14 20:02

Rygg!!! Färjestads och Brynäs matcher kan man i stort sett alltid spela över 4,5 mål på!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: