Speltips

Speltips LA Kings - Anaheim Ducks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-15 22:00 Spela här

Speltips LA Kings - Anaheim Ducks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.25 Speltips: Anaheim Ducks ML
2014-11-15 22:00 LA Kings - Anaheim Ducks Anaheim Ducks ML 2.25 J.Dizzle

Går emot LA Kings igen!

LA Kings har det lite motigt just nu. Utspelade mot dagens motståndare Anaheim, och nollade hemma mot Dallas. Man har matchats tufft nu. Det här blir tredje matchen på mindre än 3 dygn. Det syntes senast mot Dallas. När man skulle forcera på och hämta upp ett 0-2 underläge kändes man väldigt tama och skapade inget större. Kanske var orken som tröt.
Nu ställs man igen mot Anaheim som man blev totalt utspelade mot i förrgår.

Anaheim har efter en tråkig svit fick känna på att vinna igen. Hade 3 raka förluster, men det ska också sägas att alla de kom i OT/straffar, så det är en hel del otur inblandat så det hade gärna kunnat vara 3 segrar istället. Gjorde två grymma upphämtningar mot Kings. Låg under med både 0-2 och 3-5. Det stärker självförtroendet såklart. Man är alltid ett lag uppe i toppen i grundserien och lär så vara i år också.

Förstår inte hur Kings kan vara såna stora favoriter igen när Ducks var så mycket bättre senast när lagen möttes. Hade nästan 50 avslut på mål. Anaheim har fått längre vila och har endast haft den här matchen att ha fokus på.

Andersen är bekräftad för Ducks i mål. Ingen bekräftad i Kings än, men lär bli Quick.

Hela 2.25 erbjuds på Ducks och det är taget.


Spel: Ducks ML

2/5 units

J.Dizzle - 15 November, 2014, 17:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J.Dizzle - 2014-11-15 23:48:19

Anaheim var det bättre laget, är ju inget att orda om. Kings tog till vara på sina chanser helt enkelt, och Anaheim gjorde inte det, sett till skotten man hade på mål. Är ju väldigt ovanligt att ett lag har så många skott på mål. Och något längre pp hade de inte, endast två stycken. Så alla var ju inte pissavslut. Faktum är att Anaheim har inte släppt in så här få mål efter 17 matcher sen 05/06. Ibland sitter inte allt till 100 procent. I tidigare matcher har man haft problem med målskyttet. Den matchen hade man problem att hålla bort pucken från mål. Små marginaler, och små detaljer som kan avgöra i ishockey.

Moneyline - 2014-11-15 21:49:07

Utspelade å göra 5mål... Klingar inte riktigt!
Förklar dig gärna lite mer utförligt. För det låter dom ett ihåligt försvar hos Anaheim om dem inte blir krossade! Vad säger stt LA inte blir utspelade ikväll men vinner ändå? Var dem 50 avsluten bra lr sköt dem mitt i magen på Quick? Hade Q fritt synfält.... Eller överträffade han sic själv?