Kamerun mål före 74:00, finns under fliken mål - tid för lagets första mål spelas idag.

Blir en kortare text idag, men vill bara konstatera följande:

Gillar ju att spela det här spelet när det är ett bra lag som spelar på bortaplan just för att man alltid får i stort sett hela matchen på sig för att de ska göra ett mål. Så även nu. Oddsen på Elfenbenskusten är för låga för mig här. Kamerun är visserligen redan klara för afrikanska mästerskapen, men rivaliteten med Elfenbenskusten gör den här matchen allt annat än betydelselös.


1. Kamerun 5 4 1 0 9:1 13
2. Elfenbenskusten 5 3 0 2 13:11 9
3. DR Kongo 5 2 0 3 7:8 6

Elfenbenskusten behöver minst en pinne för att säkra avancemang. Synd då att försvaret läcker rejält. Släppt in osannolika 11 mål i den här usla gruppen. Till och med Sierra Leone kunde göra mål mot Elfenbenskusten senast. Kongo gjorde 4, Kamerun gjorde det också när de här lagen möttes senaste. Inte så konstigt kanske, när Kolo Toure agerar försvarsgeneral (även om han gör bra matcher mot Real Madrid så går det inte att komma ifrån att han är svag). Inne i en knepig generationsväxling där också Yaya Toure visat svag form.

Kamerun bygger också nytt. Har ett ungt och hungrigt lag där många tillhör ett mittenskick av europeiska klubbar. Mycket Frankrike som vanligt. Kan komma in avslappnat här mot ett Elfenbenskusten som måste attackera. Tror definitivt att de har alla möjligheter att göra ett mål. När vi får 75 minuter på oss.. då hugger jag.


@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip