Speltips

Speltips Metz - PSG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-21 20:30 Spela här

Speltips Metz - PSG
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.30 Speltips: Zlatan 1a PSG-målskytt
2014-11-21 20:30 Metz - PSG Zlatan 1a PSG-målskytt 2.30 Polsater

Ett spel när PSG gästar Metz: Ibrahimovic att göra PSG:s första mål. Spelas på bet365 till 2.30 och finns under fliken spelare - målgörare lag för lag. Spelet gäller alltså bara att Zlatan gör PSG:s första mål, inte matchens första.

Vill säga till alla att spelet räknas även om Zlatan börjar på bänken och hoppar in INNAN PSG gjort första målet. Gör däremot Cavani 0-1 och tar en Durmaz/Zengin-rush ut till pappa Zlatan på bänken så voidas spelet om jag förstått sakerna rätt. Så vill du vara helt hundra, avvakta startelvor. Men allt pekar på att han startar. Laurent Blanc bekräftade på torsdagens presskonferens att ”Ibra” är med i truppen. Han är inte helt hundra men bör ju starta eftersom han är med i truppen och uppenbarligen kunde starta för Sverige förra lördagen. Bra utgångsläge i CL då man är klara för avancemang också, så kan lägga fokus på ligan.

Däremot:
I PSG saknas troligen Verratti. Matuidi och Lucas är frågetecken.

Metz har tagit ut följande, i stort sett ordinarie, trupp.
Gardiens : Carrasso, M'Fa.
Défenseurs : Marchal, Choplin, Milan, Bussmann, Métanire, Palomino.
Milieux : Doukouré, Kashi, Sarr, Krivets, Ngbakoto, Malouda, N'Daw, Lejeune, Rocchi.
Attaquants : Maiga, Falcon.

Jag och många med mig har påtalat zuperzvenskens betydelse för det här laget tidigare. Alla vet ju hur det är. På kort sikt klarar det här laget sig utan Zlatan, men över tid behövs han. På 383 ligaminuter har han gjort 5 mål, att jämföra med Cavani, som gjort 6 mål på 1010 minuter. För att ta ett exempel.

Straffskytt, frisparksskytt och ledare. Bäste spelare. Den alla vill passa, i landslaget såväl som i PZG. Och nu gör Zlatan, om allt går rätt, comeback från start. Har kunnat lägga hela veckan på att förbereda sig inför denna match då det självklart var klart redan från början att han skulle hoppa träningsmatchen mot Frankrike. Cavani, som spelade träningsmatch mot Chile i veckan, är nog inte lika fräsch och vi vet alla hur han får anpassa sig när Z är med. Lucas är ett frågetecken. Ja, vem ska göra mål egentligen? Det är ju den långe.

Alla vet hur mycket han älskar att leverera under press och PSG är lite (nåja) pressade i ligan efter en knepig start. Men efter segern mot Marseille har klättringen börjat. En poäng upp till serieledningen och inget utrymme för misstag. I ett PSG där de flesta kom tillbaka till klubblaget onsdag och torsdag har Zlatan kunnat förbereda sig i veckan. Även om hälen kanske inte är hel och han inte är i hundraprocentig matchform bör han vara hyfsat fräsch jämfört med de andra. Tror han kommer tillbaka och visar vem som är kung i den här ligan. Chanser lär han få. Metz har släppt in 15 mål hittills. Efter en fin start har man nu 1-1-3 på senaste fem matcherna, lite klassiskt nykomlingar det.

@nokkan21

EDITERAD 2014-11-21 12.03:57

Polsater - 21 November, 2014, 12:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!