Speltips

Speltips Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-30 04:00 Spela här

Speltips Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.80 Speltips: Kings ML
2014-11-30 04:00 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks Kings ML 1.80 hockeystick

Chicago fullständigt demolerade Anaheim igår och vann fullt rättvist med 4-1. Anaheims enda mål gjordes på ren tur då ett skott blockerades ut i glaset, studsade tillbaka mitt framför mål där visserligen Hampus Lindholm slog in pucken på volley på ett skickligt sätt. Annars var det bara Hawks för hela slanten och det innebär att gårdagens rek på Hawks ML @ 2.00 hitta hem enkelt.

Innan vi går in på nattens speltips måste jag återigen klargöra en sak.

Många fortsätter att ifrågasätta mitt spelsätt och jag har förklarat mig flertalet gånger. Det går inte reka och slå NHL genom att enbart hitta någon typ av statistik. Mycket handlar om hur lagens spelsystem och kvalitéer går emot varandra. Ja, statistik kan vara viktigt, men värde och värderingar är nyckeln. Om nu inte gillar mitt spelsätt, rygga inte. Ingen har tvingat er och under min tid hittills hos ROK har jag levererat många framgångsrika speltips.

Dåså, till nattens speltips…

Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks

Goalies: Quick (probable) vs Crawford (probable)

B2B match för Hawks som vi rekade igår och i natt avslutar man sin 6 matcher långa roadtrip mot de regerande Stanley Cup mästarna Los Angeles Kings. En repris på fjolårets Conference Final som var en fantastisk välspelad matchserie som tillslut Los Angeles kunde vinna efter att man vände på ett underläge. Toppmatch och verkligen en sevärd historia för den som orkar vara vaken.

Los Angeles har varit två olika lag i år. Hemma i borgen inne i Staples Center visar man hur starka man är med sitt record på sjukt fina 10-2-1 medan man på bortais inte alls känner igen laget. Förra året var man exakt lika bra borta som hemma och det är något som laget måste förbättra i år. Hur som helst kommer man senast från en fin vinst mot Minnesota där man på bortais för första gången den här säsongen gjorde en felfri match och vann med 4-0. Vinsten är något man kommer ta med sig och kanske främst försvarspelet vilket kommer bli viktigt mot spelskickliga Hawks i natt.

Chicago rekade vi igår och man gjorde en fantastisk insats mot Anaheim där man alltså vann med 4-1. Hawks har matchats hård på denna roadtrip med nattens match som avslutar. Man har verkligen gjort en bra roadtrip med 4/5 vinster mot tufft motstånd och det är man troligtvis väldigt nöjda med. Nattens match blir Hawks sjätte på 10 dagar och man vill självklart avsluta denna tripp på bästa möjliga sätt, men jag tror ändå inte man skulle gräva ner sig om man inte tog 2 poäng i natt. Efter denna match möter man sina rivaler St Louis Blues den 4 december och kommer få vila upp sig rejäl inför den matchen. Känslan säger faktiskt att man vill komma hem och förbereda sig på bästa sätt då den matchen är ”viktigare” då det är rivalmöte och divisionmatch.

Skador

Los Angeles: A.Martinez, S.Voynov (suspended)
Chicago: P.Sharp, T.van Riemsdyk

Hawks med lite tröttare kroppar då man kommer in B2B mot Kings med fräscha ben som inte spelat på 3 dagar bör ha bra chans hemma i Staples Center då man hittills i år varit ligans bästa hemmalag.

Jag kommer därför att spela:

Los Angeles Kings ML @ 1.80 med 3/6 units hos bet365

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 29 November, 2014, 15:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
chrisposito - 2014-11-29 21:39:29

Hockeystick, du gör det grymt bra, kanske den bäste rekaren här inne. Jag följer dom flesta tipsen och litar helt på dina kunskaper om match-ups mm

mullbank - 2014-11-29 21:35:16

kommer alltid finnas folk som klagar... tack för alla rekar du lägger upp!

LazyLoop - 2014-11-29 18:25:44

har alltid gillat dina rekar och undrar vad folk klagat på?ryggar inatt kings 3-way i en fyrling