Speltips

Speltips Jacksonville Jaguars - Houston Texans

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-07 19:00 Spela här

Speltips Jacksonville Jaguars - Houston Texans
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Texans -5
2014-12-07 19:00 Jacksonville Jaguars - Houston Texans Texans -5 1.90 ChristianB

Torsdagens spel var inte roligt. Efter den första driven var Dez Bryant nästan redan en tredjedel på väg mot de 85.5 yards vi behövde och med nästan halva matchen kvar så kastade Romo en 43 yards pass till Dez, som nu var uppe på 82 yards. Spelet skulle gå in. Ingen tvekan. Men eftersom Dallas haft sådan framgång med springspelet så bara matade man bollen till Murray efter detta och han hade hela 42 av lagets 63 offensiva spel i denna match. Så trots att vi var helt rätt ute så fick vi inte med oss vinsten. Nya tag.
-----------------------------------------------------------------------

Dagens spel blir i matchen mellan Jacksonville Jaguars och Houston Texans. Jaguars tillhör ligans tre sämsta lag och har två vinster och tio förluster denna säsong. Texans har vunnit sex matcher och förlorat lika många och fortfarande chans att nå slutspel, men kommer att behöva vinna samtliga kvarvarande matcher.

Houston Texans 6-6
Jacksonville Jaguars 2-10

Texans körde i den senaste matchen över Tennessee Titans och vann med bekväma 45-21. Man visade att man har ett topp tio försvar och hade tre sacks, tre interceptions och en fumble recovery. Framåt fick WR DeAndre Hopkins lysa som den starkaste stjärnan och hade hela 238 yards och två touchdowns. Han är en spelare Texans verkligen vill få igång passningsspelet. Mot Jacksonvilles passningsförsvar som rankas som nummer 23 av 32 så kan han, tillsammans med Andre Johnson, göra en hel del skada om QB Fitzpatrick får tid på sig. Jaguars har faktiskt en bra pass rush, vilket är deras starkaste kort på försvaret, men Texans o-line har sett bra ut de senaste matcherna och det vassa springspelet kommer att ta fokus. Texans har ligans fjärde bästa springspel set ttill antal yards och Arian Foster kommer att kunna göra mycket skada på Jaguars, som rankas som 25 av 32 via marken. De kommer inte att kunna stoppa både springspelet och passningsspelet, så frågan är vad de siktar in sig på mest. QB Fitzpatrick var riktigt het i senaste matchen och kastade 6 TDs, kan han hålla uppe sitt tempo nu? Mot ett försvar som är botten fem i antal tillåtna poäng så är det fullt möjligt.

Jaguars finns det inte mycket positivt att säga om framåt. Man rankas näst sist när det gäller antal yards och näst sist nr det gäller antal gjorda poäng. Visst, man lyckades med en fin comeback senast när man tog igen ett 21-poängs underläge mot Giants, men ja, det var mot Giants. Nu är man uppe mot ett topp tio-försvar när det gäller antal insläppta poäng. Jaguars kommer troligtvis att vilja etablera ett springspel för att neutralisera försvarsjätten JJ Watt, som garanterat kommer att ha en sack eller två denna match. QB Blake Bortles har inte alls sett säker ut när han hamnar under press och gör lätt misstag. Han kommer att hamna under stor press även ikväll och jag förväntar mig att få se honom göra någon turnover. Texans springförsvar är medelmåttigt så här kan de ha framgång. Frågan är om det räcker?

Jag spelar Texans -5 till 1.90 gånger pengarna och litar på att de gör sitt jobb. En slutspelsplats står trots allt på spel.

ChristianB - 07 December, 2014, 13:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bjorken128 - 2014-12-07 17:48:01

Rygg!

niklasstoor - 2014-12-07 16:13:06

Texans på G senast. Svårt att se Jacksonville göra många poäng här. Ryggar