Speltips

Speltips Hemel Hempstead - Staines Town

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-09 20:45 Spela här

Speltips Hemel Hempstead - Staines Town
Land: England Liga: Conference South
Odds: 1.86 Speltips: Hemel Hempstead
2014-12-09 20:45 Hemel Hempstead - Staines Town Hemel Hempstead 1.86 Lazzon

Det är givetvis lockande att reka ett spel i världens bästa turnering inom fotbollen - Champions League - en kväll som denna. Men enligt mig är varje match aningen för oviss för att den ska vara värd att lägga större pengar på. Särskilt då det är den avslutande omgången denna vecka gör det än mer svårt att förutsäga hur matcherna slutar.

Jag söker mig därför till England och femteligan Conference South. Där tar Hemel Hempstead emot Staines Town, två lag som kanske inte ringer några klockor hos de flesta. Inte heller mig. Däremot talar statistiken i hög grad åt ena håller.

Hemel Hempstead ligger på en 12:e placering i tabellen och har samlat in 24 poäng på 17 matcher. Ett helt okej mittenlag med andra ord. Formen är däremot god då de har 4-0-2 senaste sex matcherna. På hemmaplan har de tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste. De kommer nu hem från en bortaturné på tre matcher där de endast tagit en vinst, så de är nog taggade att äntligen få spela inför hemmafansen igen.

Staines Town är placerade nere i botten av tabellen på 21:a plats. Även de har spelat 17 matcher men endast samlat in 12 poäng på dessa. Senaste sex matcherna har de 1-1-4 i facit, och än värre är det på bortaplan där de har 7 (!) raka förluster. Senast 1-0 torsk borta mot bottenlaget Wealdston.

Dessa lag har aldrig drabbat samman förr så det finns ingen inbördes statistik att ta del av. Jag tycker dock att mycket pekar på en rak etta här då Hemel är starka på hemmaplan, medan Staines har en urusel svit på bortaplan.

Hemel Hempstead @1.86 gånger degen blir dagens spel för min del!

Lazzon - 09 December, 2014, 19:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!