Speltips

Speltips Adelaide - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-12 09:30 Spela här

Speltips Adelaide - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.35 Speltips: Adelaide -1.0
2014-12-12 09:30 Adelaide - Brisbane Roar Adelaide -1.0 2.35 master

bet365 livestreamar matchen.

OBS: Matchstart 09:40

Senast gick det vägen för Adelaide. En stabil 2-0 seger över WSW som egentligen borde ha slutat i betydligt större siffror, men så länge vi gick bra med plus så nöjer vi oss!

Nu är det återigen dags för Adelaide. Återigen på hemmaplan. Denna gång kanske mot något lite bättre lag, Brisbane. Men det är verkligen inte mycket som talar för att Adelaide inte kommer gå segrande ur denna strid.

Adelaide är fortsatt obesegrade på hemmaplan, och kommer ifrån en stark prestation då man slog WSW med 2-0. Förvisso fick WSW ett rött kort ganska tidigt in i matchen, men helt ärligt har jag aldrig sett ett lag bli så pass utspelat som WSW blev. Adelaide visade verkligen att man är bland dem bättre lagen i A-League.
Laget har inga nya skador, men har fortsatt ordinarie mittbacken Malik på skadelistan. Annars är det inga större bekymmer i truppen och med en veckas vila är alla tillgängliga och 100 %.

Brisbane är på bättringsväg, men har det fortsatt tufft. En hel del skador som man tampas med, vilket gör det bara svårare ute på plan. Har inga nya skador, men flera viktiga kuggar återfinns på skadelistan. Målvakten Theo, backarna Stefanutto och Hingert och så den offensive Broich bör ses som tunga avbräck. Defensivt ser det trots allt helt ok ut då man allt som oftast för spelet och försvaret inte sätts på prov ordentligt(här kan det dock sluta illa). Offensivt sett är laget oerhört svagt och nu när även Broich saknas så är det riktigt uddlöst i offensiv väg. Den ende som har glänst någorlunda är Henrique, men inte heller är han någon som kan ordna detta för Brisbane på egen hand.

Det är två lag som är starka med boll, spelskickliga. Men Adelaide är ett bättre lag och fördelen av hemmaplan kommer väga tungt, då jag tror Adelaide trots allt kommer att föra matchen. Och då är Brisbane sårbara, när man inte äger boll och blir pressade högt. Adelaide har flera variationer i sitt spel till skillnad från Brisbane vilket kommer märkas ute på plan. Spelare för spelare och form talar även det för hemmalaget. Precis allting talar för Adelaide och om fotbollen är lika rättvis som den var senast när Adelaide slog WSW, så ska detta relativt enkelt gå till hemmalaget.

Senaste inbördes denna säsong:
Brisbane-Adelaide 1-2 (ligan)
Adelaide-Brisbane 2-0 (cupen)

Här luktar det på nytt en seger för Adelaide med 2/3-0!

Huvudspel: Adelaide -1.0 9/10

Övriga spel:
Adelaide+Under 2.5 mål @ 4.33 1/10
Adelaide -2.0 @ 5.00 1/10
Målskytt: Marcelo Carrusca @ 3.60 1/10
Adelaide hörnor och underspel på Brisbane hörnor spelas när oddsen är ute(eventuellt precis innan matchstart, håll utkik!

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Twitter @ EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Mvh Master.

master - 11 December, 2014, 17:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!