Speltips

Speltips Melbourne Victory - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-13 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.40 Speltips: Victory Över 2.5
2014-12-13 09:30 Melbourne Victory - Sydney Victory Över 2.5 3.40 master

Melbourne Victory-Sydney. Vilken match som väntar oss! Lagen möttes för några omgångar sedan, då i Sydney, och då blev det mållöst - något som verkligen inte speglade matchbilden. Det var en intensiv match med böljande spel fram och tillbaka som lika gärna kunnat sluta 2-2. Då var Melbourne Victory bättre, och här väntas dom också vara det bättre laget...

Victory är ett oerhört starkt lag med ligans bästa offensiv. Till denna match är alla tillgängliga. Det enda avbräcket är defensivt sett då backen Delpierre fortfarande saknas.

Hemmalaget kommer till matchen med en stabil 0-3-seger i ryggen, mot CCM. Innan dess vann man över starka Adelaide med siffrorna 3-2. De siffrorna kunde ha blivit ännu större med bättre effektivitet.

Victory är fortsatt obesegrade(det enda laget efter Sydneys förlust senast) och har fortsatt full pott på hemmaplan.

Sydney är också ett vasst lag denna säsong, men har även haft en hel del flyt och när man senast mötte ett minst lika bra lag i Perth Glory förlorade man med 1-2. Är hittills, ligans bästa bortalag, men har haft turen på sin sida i tre av fyra bortamatcher. Nu är det inte ett ineffektivt lag man möter, utan ligans bästa offensiv som allt som oftast står för flera mål per match.

Jag tror och hoppas att Sydney bjuder upp till match, vilket kommer öppna upp för en målrik tillställning. Och det tror jag att dom gör, inte minst vid ett tidigt 1-0-mål.

Har vi ett mål innan halvtid, tror jag att detta kan sluta väldigt målrikt. Vilket i sig inte är så osannolikt med tanke på vilken kvalité lagen besitter i offensiv väg, inte minst hemmalaget.

Victory har mäktat med tre mål var i sina två senaste matcher.

Det finns flera fina spel i denna match, vanliga överspelet, över 2.5, BLGM, men här är jag ute efter ett högt odds och med tanke på att jag tror på en målrik tillställning hittar vi det mest spelvärda på att Melbourne Victory lyckas göra minst tre mål i matchen. Det får vi till finfina 3.40!

Huvudspel: Melbourne Victory Över 2.5 mål @ 3.40 5/10

Övriga spel
BLGM i båda halvlek @ 15.00 1/10
Målskyttar
Petkovic @ 17.00 1/10
Khalfallah @ 5.00 1/10
Slutresultat: 3-2 @ 23.00 1/10
Sydney-hörnor kommer spelas antingen på liven eller innan matchstart om det kommer upp!

Lycka till om ni väljer att rygga!

Mvh Master.

master - 12 December, 2014, 20:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2014-12-13 09:23:00

Grym läsning detta, jag lirar raka 1:an utifrån din rek.