Speltips

Speltips Swansea-Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-14 17:00 Spela här

Speltips Swansea-Tottenham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.67 Speltips: BLGM
2014-12-14 17:00 Swansea-Tottenham BLGM 1.67 RalleArvid

Småtrevlig match att vänta under söndagseftermiddagen i Premier League mellan två lag som jag har en liknande känsla kring. Oerhört hög potential som man inte riktigt får ut max av men som absolut inte heller svarat för några krisinledningar av säsongen och där det liksom varken går bra eller dåligt.

På åttonde respektive tionde plats ligger lagen och har idag chansen att ta sig upp i getingboet man är en del av precis utanför Champions League-platserna.

Tottenham har tre raka matcher utan seger nu men det har varit tre tuffa matcher och där bara Palace-matchen på hemmaplan får räknas som underkänd.

Swansea har okej form och deras senaste matcher och resultat fungerar väl som representativa för hela säsongen – en förlust där, ett skrällseger här och ett stabilt 0-0 mot Everton där.

Spurs har nu gått tre raka utan att göra mål men vad man kan lita på vad gäller Tottenham är att när de ställs mot ett motstånd där deras über-taktiska tränare anser att man har chans till samtliga tre poäng ges de offensiva spelarna tillräckligt mycket frihet och har framförallt tillräckligt stor kompetens och improvisatorisk närvaro för att vaska fram flertalet giftiga chanser och även sätta dit någon till skillnad från när man ställer upp för att försöka slita till sig ett poäng mot ett Chelsea eller ett City.

Nu möter man alltså Swansea som till skillnad från Crystal Palace (som lyckades nolla Tottenham senast), inte kommer parkera bussen och vara nöjda med 0-0. Det är inte Gary Monks filosofi och det duger absolut inte på hemmaplan mot ett lag som hemmafansen och styrelsen anser att man är tillräckligt bra som och bör kunna ligga över i tabellen.

Sex matcher har spelats mellan lagen de senaste säsongerna sedan Swansea tog sig upp i Premier League och det har nästan uteslutande varit trevliga tillställningar där båda lagen har gjort mål.

Wilfired Bony är stekhet och fortsätter sitt imponerande snitt nere i Wales. Tottenham har visserligen fortfarande problem med en pålitlig spjutspets men ofta kommer man undan som en följd av kreativa mittfältskrafter och fasta situationer som kompenserar.

Inga lag har några problem med skador överhuvudtaget. Dags för Spurs att gå på offensiven igen och gå för tre poäng. Swansea är alltid starka hemma och går i princip aldrig av banan mållösa. Det här känns som det kommer bli en öppen match där båda lagen definitivt kommer skapa tillräckligt med chanser för att göra mål.

BGLM – JA spelas till 1.67 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 December, 2014, 07:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!